BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

może sam przytoczysz co napisali bo Thorez nie raz się wypowiadał więc nie będę szukał całego forum i zgadywał o co Ci chodzi.
Ten journal jest po to aby pomagać sobie na wzajem, więc jeżeli chcesz pomóc i coś mądrego napisać to napisz i najlepiej daj zrzut a jeżeli masz zamiar dalej mądrować i ktoś ma zgdywać o co Ci chodzi to już lepiej nie wypowiadaj się bo to nic pożytecznego nie wnosi
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Kazik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kazik »

czerwinek pisze:może sam przytoczysz co napisali bo Thorez nie raz się wypowiadał więc nie będę szukał całego forum i zgadywał o co Ci chodzi.
Ten journal jest po to aby pomagać sobie na wzajem, więc jeżeli chcesz pomóc i coś mądrego napisać to napisz i najlepiej daj zrzut a jeżeli masz zamiar dalej mądrować i ktoś ma zgdywać o co Ci chodzi to już lepiej nie wypowiadaj się bo to nic pożytecznego nie wnosi
http://kreslik.com/forums/viewtopic.php?p=13361

Rozumię, że Twoja błędna wypowiedz wnosi wiele pożytecznego :P gratuluje

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
DonForex:-)
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DonForex:-) »

Kaziu...włazłeś tu i od razu zamieszanie robisz :)
Po Twoim poście widać, że przeczytałeś wątek Thoreza ale na pewno nie przczytałeś uwaznie tego wątku.
Gdybyś przeczytał to uwierz, że byś się nie przyczepił do tego, że czerwniek napisał o świecy dwa razy większej - wyrwałeś sobie zdanie z kontekstu i się uczepiłeś.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

Kazik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kazik »

DonForex:-) pisze:Kaziu...włazłeś tu i od razu zamieszanie robisz :)
Po Twoim poście widać, że przeczytałeś wątek Thoreza ale na pewno nie przczytałeś uwaznie tego wątku.
Gdybyś przeczytał to uwierz, że byś się nie przyczepił do tego, że czerwniek napisał o świecy dwa razy większej - wyrwałeś sobie zdanie z kontekstu i się uczepiłeś.

Zamieszanie ???
Jeszcze raz przeczytałem co napisałem, bo sugerujesz, że kogoś obraziłem.

"Widzę, że znowu nowa koncepcja
W tej chwili to chyba mało kto panuje nad tym "

Chciałem się tylko dowiedzieć o co chodzi i się dowiedziałem. Dziękuje bardzo.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Kazik pisze:

Chciałem się tylko dowiedzieć o co chodzi i się dowiedziałem.
To cieszymy się Kaziu się znalazłeś odpowiedź na nurtujące Ciebie pytania.

Z drugiej strony dziwię się że znalazłeś odpowiedź mimo, że w tej chwili to mało kto panuje nad tym.

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Dzisiaj straszna Lipa weszliście w coś ?? ja Tylko na eur usd ugrałem 10 pipsow i chyba więcej nie zagram dziś.
Nie ma dla mnie sygnałów ...
Czaje sie na NZDUSD na bui ale musi spaść jeszcze.
Chyba naprawdę dziś odpuszczę nie ma sensu się siłować z tak małym zapleczem finansowym :)

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Kiszą mocno edka i ejka, nie ma co na siłę grać. Trzeba poczekać na wybicie z tej konsoli i ewentualnie grać na korekcie jak odpowiednio ułożą. Geja można by szukać S, ale mi się nie podoba zbytnio, kabel też jakieś S, ale ja nie gram kabla ostatnio i nie analizuję jakoś specjalnie.

Tak czy inaczej trzeba cierpliwie czekać na swoją kolej, ja dziś szybkie +14 na edku i styka :)

Pozdrawiam, Mida

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Dzisiaj nie miałem czasu na fx bo dzień spędziłem w szpitalu, natomiast bardzo owocnie, ponieważ zostałem szczęśliwym ojcem przepięknej córeczki. Prawdopodobnie wym tygodniu raczej nie znajdę czasu na fx, ale wam panowie życzę żeby wszystkie BO i FBO były po waszej stronie i żeby wasze konta puchły maxymalnie.

pozdrawiam

szczęśliwy x2 tata

Awatar użytkownika
Freddie
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Freddie »

Gratulki, zdrowia dla córy ;)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

graty graty to teraz się zacznie, ja już po tym etapie jestem :) rozumiem że teraz przyjdzie czas na syna :)

ODPOWIEDZ