BO & FBO
Re: BO & FBO
może sam przytoczysz co napisali bo Thorez nie raz się wypowiadał więc nie będę szukał całego forum i zgadywał o co Ci chodzi.
Ten journal jest po to aby pomagać sobie na wzajem, więc jeżeli chcesz pomóc i coś mądrego napisać to napisz i najlepiej daj zrzut a jeżeli masz zamiar dalej mądrować i ktoś ma zgdywać o co Ci chodzi to już lepiej nie wypowiadaj się bo to nic pożytecznego nie wnosi
Ten journal jest po to aby pomagać sobie na wzajem, więc jeżeli chcesz pomóc i coś mądrego napisać to napisz i najlepiej daj zrzut a jeżeli masz zamiar dalej mądrować i ktoś ma zgdywać o co Ci chodzi to już lepiej nie wypowiadaj się bo to nic pożytecznego nie wnosi
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
http://kreslik.com/forums/viewtopic.php?p=13361czerwinek pisze:może sam przytoczysz co napisali bo Thorez nie raz się wypowiadał więc nie będę szukał całego forum i zgadywał o co Ci chodzi.
Rozumię, że Twoja błędna wypowiedz wnosi wiele pożytecznego

Pozdrawiam
- DonForex:-)
- Gaduła
Kaziu...włazłeś tu i od razu zamieszanie robisz 
Po Twoim poście widać, że przeczytałeś wątek Thoreza ale na pewno nie przczytałeś uwaznie tego wątku.
Gdybyś przeczytał to uwierz, że byś się nie przyczepił do tego, że czerwniek napisał o świecy dwa razy większej - wyrwałeś sobie zdanie z kontekstu i się uczepiłeś.

Po Twoim poście widać, że przeczytałeś wątek Thoreza ale na pewno nie przczytałeś uwaznie tego wątku.
Gdybyś przeczytał to uwierz, że byś się nie przyczepił do tego, że czerwniek napisał o świecy dwa razy większej - wyrwałeś sobie zdanie z kontekstu i się uczepiłeś.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
DonForex:-) pisze:Kaziu...włazłeś tu i od razu zamieszanie robisz
Zamieszanie ???
Jeszcze raz przeczytałem co napisałem, bo sugerujesz, że kogoś obraziłem.
"Widzę, że znowu nowa koncepcja
W tej chwili to chyba mało kto panuje nad tym "
Chciałem się tylko dowiedzieć o co chodzi i się dowiedziałem. Dziękuje bardzo.
Pozdrawiam.
To cieszymy się Kaziu się znalazłeś odpowiedź na nurtujące Ciebie pytania.Kazik pisze:
Chciałem się tylko dowiedzieć o co chodzi i się dowiedziałem.
Z drugiej strony dziwię się że znalazłeś odpowiedź mimo, że w tej chwili to mało kto panuje nad tym.
Dzisiaj straszna Lipa weszliście w coś ?? ja Tylko na eur usd ugrałem 10 pipsow i chyba więcej nie zagram dziś.
Nie ma dla mnie sygnałów ...
Czaje sie na NZDUSD na bui ale musi spaść jeszcze.
Chyba naprawdę dziś odpuszczę nie ma sensu się siłować z tak małym zapleczem finansowym
Nie ma dla mnie sygnałów ...
Czaje sie na NZDUSD na bui ale musi spaść jeszcze.
Chyba naprawdę dziś odpuszczę nie ma sensu się siłować z tak małym zapleczem finansowym

Kiszą mocno edka i ejka, nie ma co na siłę grać. Trzeba poczekać na wybicie z tej konsoli i ewentualnie grać na korekcie jak odpowiednio ułożą. Geja można by szukać S, ale mi się nie podoba zbytnio, kabel też jakieś S, ale ja nie gram kabla ostatnio i nie analizuję jakoś specjalnie.
Tak czy inaczej trzeba cierpliwie czekać na swoją kolej, ja dziś szybkie +14 na edku i styka
Pozdrawiam, Mida
Tak czy inaczej trzeba cierpliwie czekać na swoją kolej, ja dziś szybkie +14 na edku i styka

Pozdrawiam, Mida
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Dzisiaj nie miałem czasu na fx bo dzień spędziłem w szpitalu, natomiast bardzo owocnie, ponieważ zostałem szczęśliwym ojcem przepięknej córeczki. Prawdopodobnie wym tygodniu raczej nie znajdę czasu na fx, ale wam panowie życzę żeby wszystkie BO i FBO były po waszej stronie i żeby wasze konta puchły maxymalnie.
pozdrawiam
szczęśliwy x2 tata
pozdrawiam
szczęśliwy x2 tata
Gratulki, zdrowia dla córy 

graty graty to teraz się zacznie, ja już po tym etapie jestem
rozumiem że teraz przyjdzie czas na syna