BO & FBO
Re: BO & FBO
jest szansa nie mówię że nie ale ja bym wszedł jakby zrobili FBo tam gdzie pisałem, tak mi ciężko znaleźć punkt zaczepienia i ustawić dobrze SL, ale powodzenia życzę dużo pipsów do ugrania
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Re: Odp: BO & FBO
A co sądzicie o eurjpy.? Jest w dość ciekawym miejscu na h1.
Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
Wg mnie na eur jyp na longa za późno na shorta za wcześnie
ale się nie przyglądałem mocno

Cena jest teraz na szczycie z końcówki lutego. Jeśli nie wpadnie w konsolke i zrobi fbo myślę że będzie to dobre miejsce na shorta
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Przypominam że dzisiaj payrolsy o 14.30, więc wszelką technikę można w tym momencie sobie darować bo dziś rządzą fundamentalisci.
Zamknąłem pozycje ... nie przebili mocno górki wiec może być korekta.. zresztą i tak mi wystarczy .. dziś już nie gram
będę się cieszył tygodniem na + 
Musze jechać coś pozałatwiać , a przy otwartych pozycjach spieszy mi się do domu
Milego weekendu

Musze jechać coś pozałatwiać , a przy otwartych pozycjach spieszy mi się do domu

Milego weekendu

gbp cad chyba idzie tam gdzie mówiłeś czerwieniek chyba znalazłem lokalne fbo a na tej dużej świecy rzeczywiście przydało by się fbo porządne 
Ja naszczescie swoje zabrałem i, co najważniejsze prognozowałem, ze pójdzie wyżej i poszli
lokalnie bo lokalnie ale zawrotke tez widziałem i można powiedzieć, ze wyszedłem na górce 
Jestem zadowolony
Edit:
Ap ropo chciałem zagrać na górce na sell bo widziałem, ze zawracają ale chyba jeszcze nie jestem gotowy na takie zagrywki....
Jeszcze lepiej było to widać na gbp aud na M30
Edit: i stało się jak pisałeś mocno w dol polecieli .... (jasnowidz jakiś czy co
))
HEHEH ja swoje mam
150 pipsow w 3 minuty niezłe...
co to jakieś dane czy co??

Ja naszczescie swoje zabrałem i, co najważniejsze prognozowałem, ze pójdzie wyżej i poszli

Jestem zadowolony

Edit:
Ap ropo chciałem zagrać na górce na sell bo widziałem, ze zawracają ale chyba jeszcze nie jestem gotowy na takie zagrywki....
Jeszcze lepiej było to widać na gbp aud na M30

Edit: i stało się jak pisałeś mocno w dol polecieli .... (jasnowidz jakiś czy co

HEHEH ja swoje mam

150 pipsow w 3 minuty niezłe...
Tez się złapałem na ten ruch tyle ze z własnej analizy lokalnego fbo
TP miałem na 40 pip i nie było mnie przy platformie żeby przestawić.... Ale dobre i to jestem zadowolony:-)

- DigitalSmoke
- Pasjonat
Niezły jesteśTrader1 pisze:

Ja się nie załapałem ... obserwowałem tylko nie grałem... ale był bym za selll ... takiej reakcji jednak się nie spodziewałem.
Masz racje digital smoke, nie sprawdzam kalendarza z danymi.. a może warto zacząć... skąd bierzecie taki kalendarz i na jakie dane najbardziej zwracacie uwagę... ???
Masz racje digital smoke, nie sprawdzam kalendarza z danymi.. a może warto zacząć... skąd bierzecie taki kalendarz i na jakie dane najbardziej zwracacie uwagę... ???