Powiem szczerze ze ta technika jest tym czego szukałem. Ogólnie grałem w nieco podobny sposób od dawna ale teraz uczę się od was. Wiem ze okres kilku dni nie jest dobrym sprawdzianem ale widzę ze moje trendy mają skuteczność ok 50 proc. Szukam fbo plus patrze na knoty w kierunku strat natomiast ciało przecięcia musi zakończyć się zdecydowanie pod dolkiem ewentualnie górka. Możecie mi coś jeszcze podpowiedzieć na co zwracać uwagę aby zwiększyć skuteczność?
Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
BO & FBO
Re: BO & FBO
Moje dzisiejsze trejdy..
więcej nie gram 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

picture hosting
mi też edek wszedł ładnie (ale u mnie to niestety ciągle rzadkość)
ładnie przyuważyłeś usdcad, piękny setup
Dzięki, wychodzi mi ostatnio, z czego bardzo się ciesze(kupa godzin spędzonych przed monitorem ) - niestety ciągle demo a było by już sporo na +
Bardzo dużo trejdow mam dodatnich ... ale nie zamierzam jeszcze wchodzić na real
Wejdę jak będę czul się mocny...
Musze wytrenować psychikę a to na real raczej się nie uda (przynajmniej na samym początku).
Zresztą jak narzazie jest to bardziej Hobby i zabicie wolnego czasu, niż sposób na życie
(co nie zmienia faktu, ze fajnie było by mieć trochę tego grosza w kieszeni )

Bardzo dużo trejdow mam dodatnich ... ale nie zamierzam jeszcze wchodzić na real

Wejdę jak będę czul się mocny...
Musze wytrenować psychikę a to na real raczej się nie uda (przynajmniej na samym początku).
Zresztą jak narzazie jest to bardziej Hobby i zabicie wolnego czasu, niż sposób na życie

dzisiaj chyba do 14 to bez grania dużo ważnych danych dzisiaj trzeba mieć czujność, ja się ogólnie czaję na eur/aud doszli do miejsca na które czekałęm kilka tygodni, jeżeli dzisiaj zrobili by solidne FBO to może być ostra ostra jazda do góry, zobaczymy co się wydarzy ale bacznie obserwuję eur/aud i eur/nzd są w bardzo dobrym miejscu na atak do góry zobaczymy co z tego wyjdzie.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Twoja analiza się sprawdziła czerwieniek (jak zwykle zreszta)
tez na niej skorzystałem ...
Wszedłem jeszcze w aud chf w sell i tez udało mi się dobrze pozbierać pipsow
co do euro aud to z tego co widzę nie doszliśmy do zl d1? ale ładnie poszli w gore przebijając poziom na up wiec jutro poczekam na spadek i będę szukał up... oczywiście ostrożnie i po potwierdzeniach
moje tp jest na 29345, o ile pójdzie up

Wszedłem jeszcze w aud chf w sell i tez udało mi się dobrze pozbierać pipsow

co do euro aud to z tego co widzę nie doszliśmy do zl d1? ale ładnie poszli w gore przebijając poziom na up wiec jutro poczekam na spadek i będę szukał up... oczywiście ostrożnie i po potwierdzeniach

moje tp jest na 29345, o ile pójdzie up

no to cieszy mnie to 
Ja niestety nic na tych parach nie zagrałem jakoś za szybko wg mnie poszli, niestety obawiam się że mogą korekty nie zrobić i lecieć dalej up oczywiście lepiej jakby zrobili to bym może zdążył w coś wejść.
ja siedzę niestety uwiżiony od przedwczoraj i wczoraj w nzd/usd dosyć wielkimi pozycjami jak dla mnie i do mojego tp zabrakło w nocy kilka pipsów ale dzisiaj jeszcze trzymam mam nadzieję, że dojdą do TP, sytuacje były idealne na wejście to czego szukam dam może zaraz zrzuty ale po prostu tak wolno chodza na tej parze że moje cierpliwośc dobiego końca zwłaszcza że wysoki swap jest na minus
EDIT:
Dodaję zrzut, jeżeli nie dojdą tam do TP gdzie zaznaczyłem to naprawdę się zdziwię, jak dojdą do 3 strzałki to szansa na kolejne wejście do TP gdzie zaznaczyłem, ale to co widać na zrzucie to dla mnie idealne sytuacje, jezeli ideał się nie sprawdzi to strasznie mnie zawiodą dzisiaj

Ja niestety nic na tych parach nie zagrałem jakoś za szybko wg mnie poszli, niestety obawiam się że mogą korekty nie zrobić i lecieć dalej up oczywiście lepiej jakby zrobili to bym może zdążył w coś wejść.
ja siedzę niestety uwiżiony od przedwczoraj i wczoraj w nzd/usd dosyć wielkimi pozycjami jak dla mnie i do mojego tp zabrakło w nocy kilka pipsów ale dzisiaj jeszcze trzymam mam nadzieję, że dojdą do TP, sytuacje były idealne na wejście to czego szukam dam może zaraz zrzuty ale po prostu tak wolno chodza na tej parze że moje cierpliwośc dobiego końca zwłaszcza że wysoki swap jest na minus

EDIT:
Dodaję zrzut, jeżeli nie dojdą tam do TP gdzie zaznaczyłem to naprawdę się zdziwię, jak dojdą do 3 strzałki to szansa na kolejne wejście do TP gdzie zaznaczyłem, ale to co widać na zrzucie to dla mnie idealne sytuacje, jezeli ideał się nie sprawdzi to strasznie mnie zawiodą dzisiaj

ja próbuje swoich sil na gbp cad na buy
zobaczymy jak będzie...

powiem Ci że pary z funtem od dość długa obserwuję niestety po prostu nie chcą rosnąć a co urosną to zaraz zanegują, po prostu na pewno kiedyś urosną to muszą dać znać, jeżeli mieliby rosnąć bo BO z H4 na gbp/cad to powinni zrobić fbo na kresce co narysowałem i wtedy mogą iść do tego BO z H4, bo jeszcze nie zostało ono osiągnięte, jeżeli takie coś zrobią to wejdę w to ale na tę chwilę nie widzę poważanych sygnałów do wejścia
Zobacz tak to widze
Edit: pozycja zabezpieczona, a raczej dwie
napewno na + 
Edit: pozycja zabezpieczona, a raczej dwie