DayTrading: Środa 6.03.2013
Re: DayTrading: Środa 6.03.2013
pieknie rozjechany DJ z edkiem - logicznie calkowicei odwrotnie
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Kabelek, tak dla przypomnienia, widzialem juz podobne analizy ale dorzuce jeszcze swoja. na myfx book 4000lot na buy a 1500 na sell, statystycznie 60 % uzytkownikow czesciej sie myli wiec prawdopodobienstwo po stronie sell.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
- Tommy_Boss
- Pasjonat
CROK - mam dla Ciebie awatara !!! Jeśli będziesz chciał ???crok. pisze:pieknie rozjechany DJ z edkiem - logicznie calkowicei odwrotnie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
- zastapmnie
- Pasjonat
edziu na nowe minima?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Tommy_Boss pisze:CROK - mam dla Ciebie awatara !!! Jeśli będziesz chciał ???crok. pisze:pieknie rozjechany DJ z edkiem - logicznie calkowicei odwrotnie
dzieki

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

tak jak pisałem Kabel i Edek góra 

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Lata temu na tej grze noce zarywałem ( oj fajnie powspominać )crok. pisze:Tommy_Boss pisze:CROK - mam dla Ciebie awatara !!! Jeśli będziesz chciał ???crok. pisze:pieknie rozjechany DJ z edkiem - logicznie calkowicei odwrotnie
dzieki

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
Ejman pomału szykuje się do ataku.
KAbel L na skalpa