Kiwi pociska odbite od spadkowej LT, edek przebije dzisiaj ostatnie minima i czas na nowe dołki - lekką ręką na 2880 mozna sie przygotować.
DayTrading: Środa 6.03.2013
Re: DayTrading: Środa 6.03.2013
Ale tu smutno dzisiaj 
Kiwi pociska odbite od spadkowej LT, edek przebije dzisiaj ostatnie minima i czas na nowe dołki - lekką ręką na 2880 mozna sie przygotować.
nowa jakość
Ja mocno w to wierze ze sprzedam komuś złoto drożej, a wiara jest najważniejsza 
-
Mpapiez
1.2985 (całkiem dobre) kolejne 1.2970 (lepsze) jak napisałeś.Hodis pisze:Gdzie kolejne wsparcie na edku na 1297 ?
Z tym że jak teraz to wsparcie utrzyma, to raczej czwartego "retestu" nie będzie
Widać że chce ale 1,30 mocno wspiera teraz trzecia próba moze się uda.Tommy_Boss pisze:Może być , oby tam dojechał
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
-
Mpapiez
Adam pisze:Widać że chce ale 1,30 mocno wspiera teraz trzecia próba moze się uda.Tommy_Boss pisze:Może być , oby tam dojechał
A jak się nie uda to czuje że efekt będzie odwrotny. Swoją droga być może dziś jeszcze odreaguje do góry, a jutro po stopach % będzie decyzja jaki kierunek. Ale by były jaja jak by podnieśli %-).
- atlanticos
- Maniak

na D1 na edku rysuje nam się jedna laga która obejmuje całkiem 3 poprzednie świeczki...wymowa dość jednoznaczna jak dla mnie jeśli tak się dzień skończy
trzy ostatnie świeczki na kablu D1 też dają piękny setup do piekła
trzy ostatnie świeczki na kablu D1 też dają piękny setup do piekła
Ostatnio zmieniony 06 mar 2013, 18:38 przez atlanticos, łącznie zmieniany 2 razy.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
UJ na oporach
ciekwec oskosne zrobi w nocy pod BOJ
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Edek z Ejkiem sie rozkorelowali !!!!!!!! Już nie są parą , tylko który na którego ma foha ??

Hmmmm ??? jakoś na Kablu jeszcze nigdy nie grałem ( aha na demo , ale zawsze wtopa )
Hmmmm ??? jakoś na Kablu jeszcze nigdy nie grałem ( aha na demo , ale zawsze wtopa )
Ostatnio zmieniony 06 mar 2013, 18:43 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
pisałem o tym wczoraj, ale za wcześnie jest zeby takie rzeczy już ogłaszać, jamnika broni BOJ a edka spekulantyTommy_Boss pisze:Edek z Ejkiem sie rozkorelowali !!!!!!!! Już nie są parą , tylko który na którego ma foha ??![]()
![]()
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Racja za wcześnie ale za to śmiesznie !!!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!