DayTrading: Środa 6.03.2013
Re: DayTrading: Środa 6.03.2013
A ja sobie złota dokupiłem bo tanio, a drogo sprzedam 

Co będziesz sprzedawał, łańcuch sobie z niego spraw.tomek123 pisze:A ja sobie złota dokupiłem bo tanio, a drogo sprzedam
Patzre sobie teraz na wykres EJ h1 i widze meke. straszna mękę w postaci wzrostów. zawsze jak widze takie "poszarpywanie do gory" na siłe i bez werwy na mysli mi przychodzi jeden obrazek z pamieci:
jedna badz dwie długie lagi ktore neguja cały ten wysiłek.
Pytania sa dwa, chcociaz sprowadzaja sie do jednego:
1. ile jeszcze beda sie pocic z tymi wzrostami?
2. kiedy nastapi laga w dół?
jedna badz dwie długie lagi ktore neguja cały ten wysiłek.
Pytania sa dwa, chcociaz sprowadzaja sie do jednego:
1. ile jeszcze beda sie pocic z tymi wzrostami?
2. kiedy nastapi laga w dół?
dobrze ,ze kupił powinien na nim sporo zarobić....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
- zastapmnie
- Pasjonat
na weekly na złocie to i nawet gwiazda poranna możliwa jeszcze
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
przy dobrych wiatrach 1646 moze byc osiagalne jeszcze w tym miesiacuChris.ldn pisze:dobrze ,ze kupił powinien na nim sporo zarobić....
ale 1540 tez jest nadal zagrozeniem
Zasięgu nie znam i nie chcę typować , ale możesz mieć rację z tym 1646 niżej jak 1575 już nie powinni spaśc , zwłaszcza jak zaraz Jankesi się posypią.....rafmax pisze:przy dobrych wiatrach 1646 moze byc osiagalne jeszcze w tym miesiacuChris.ldn pisze:dobrze ,ze kupił powinien na nim sporo zarobić....
ale 1540 tez jest nadal zagrozeniem
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A może tak Edzio zjedzie do 1,289 ??? miło by było

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Gdzie kolejne wsparcie na edku na 1297 ?
'Nie myli się ten co nic nie robi'
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Może być , oby tam dojechał 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!