DayTrading: Środa 6.03.2013
Re: DayTrading: Środa 6.03.2013
"Kama-spot" to dostawca wysyła sygnały FXCM531265F to jeden z odbiorców, który akurat miał otwarte 70 lotów na tych pozycjach, ale tych odbiorców jest ponad 10 tys. , niby bilans rachunków live to 17 mln $, wielkość i strata na pozycji jest możliwa do zobaczenia jak zwolennik ma pozycje otwarte pipsy do przeliczenie na $, obserwuje zulu już prawie 2 lata i zawsze powtarza się to samo Dostawca jest dobry do tego momentu aż nie przedawkuje czyli te 10 tys odbiorców każdy z nich będzie grał dużą pozycja i to rynek pójdzie w przeciwna stronę miało takie coś miejsce z dostawcą "FLY ON THE WALL" , "Rucom FIC" , "ADNAN ESSAM MALOMA", "Forex Cruise Control" czy ostatnio "f8" ma aktualnie otwarte buy na kablu można klikając na koncie dostawcy zwolennik live otwarte pozycje to wielkość pipsa to $ co pisałem wyżej i teraz tak dostawca który miał zwolenników jeśli taki usuwa go z listy to takie odbiorca który ma stratę automatycznie jest usuwany wiec taka "Rucom FIC" która kiedyś była w pierwszej 10 miała tysiące odbiorców a teraz ma 86 ale nie widzimy ile kto stracił bo ich już nie na zulu ich usunęło ona wyleciała z rankingu wiec jej nie znajdzie nikt wiec zulu ciągle pokazuje aktualne zyski i odbiorców którzy niby w teoria maja coś zarobić, ale ranking stworzyli na wirtualnej kasie, jeden dostawca z Polski "Richter" on miał chyba z 3 konta kiedyś w pierwszej 10 ostatnią pozycje na Eur/Chf miał otwarta rok zanim udało mu się ją zamknąć na plus oczywiście odbiorcy polegli, nikt nie wytrzyma trzymania straty przez taki długi czas, teraz na Eur/Jpn poległ czy on się pomylił tak sowicie czy rynek czy on zagrał przeciwko innym tego nie wiem, oczywiście ktoś może powiedzieć a co z dostawcami którzy realizują SL "FOREXTECHNO - [EURUSD_LT]" nic nie ugrywają on też był kiedyś w pierwszej 10 i inni których akurat nie mogę znaleść lub nie obserwowałem, pytanie czy na forexie jest aż taka płynność, rynek zachowuję się w przeciwnie do większości, tylko nigdy tego nie odgadniemy bo nie wiemy który dostawaca i jakimi sumami będą operowali poszczególnymi odbiorcy czy maja SL czy czekają i robią to co odbiorca
jedno jest pewne polegną 10 tys. odbiorców nie będzie sobie bezkarnie ugrywać, swoją drogą jeśli taki dostawca stworzył taki system to zarobi tylko na nim do pewnej sumy i do pewnego czasu, rynek się zmienia więc i teoria i technika gry nie przynosi już zysku. Wysłąłem taka wiadomość do jednego z forumowiczów ale jak się już tyle napisałem to niech inni poczytaja o ZULUTRADE

dzis ADP i Bezowa 

mysle ze kabel wrocil sie do 5100 i kusi zeby w krotkie pozycje zainwestowac.
-- Dodano: 06 mar 2013, 13:37 --
z tym ze reakcji na bezowa zwykle brak, dopiero po kilku dniach poznamy interpretacje specjalistow, a najblizszy fomc bedzie odzwierciedleniem raportu i podczas komisji mozliwe reakcje.Nowy123 pisze:dzis ADP i Bezowa
nowa jakość
a to moja wizja odnośnie kabla
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tomek123 - tyś na śledczego iść powinien chłopaku, a nie na FX za te marne grosze...
holly shit
Winiecki wymiękł
Winiecki wymiękł
POLISH CENTRAL BANK CUTS KEY INTEREST RATE BY 50 BPS TO 3.25 PCT, EXCEEDS EXPECTATIONS OF 25 BPS CUT
Ostatnio zmieniony 06 mar 2013, 14:06 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
ZLOTOWKAhandlare pisze:mysle ze kabel wrocil sie do 5100 i kusi zeby w krotkie pozycje zainwestowac.
z tym ze reakcji na bezowa zwykle brak, dopiero po kilku dniach poznamy interpretacje specjalistow, a najblizszy fomc bedzie odzwierciedleniem raportu i podczas komisji mozliwe reakcje.Nowy123 pisze:dzis ADP i Bezowa
stopy w dol
jeśli teraz obniżka odbije się echem w mediach, i podadzą ludziom jasno na tacy ile wynoszą raty w oparciu o wibor, to z pewnością ruszy akcja kredytowa
to właśnie impulsy napędzają zmiany!!!!!
pr7emo pisze:jeśli teraz obniżka odbije się echem w mediach, i podadzą ludziom jasno na tacy ile wynoszą raty w oparciu o wibor, to z pewnością ruszy akcja kredytowa
http://stojeipatrze.blogspot.com/2013/0 ... ogram.html
i darmowa kasa jak sie nie bedzie splacac nic sie nie stanie
jedziemy w kierunku Grecji/USD co do kredytow

jeszcze nie dałem się wyjeb** na konsoli, ale ma dobry dzień 
-- Dodano: śr 06-03-2013, 14:16 --
banki na pewno sprawdzą każdego kredytobiorcę, jak dojdą do wniosku że faktycznie pomaga to gospodarce i zaczną rosnąć oszczędności to również poluzują swoje wymogi ;p
-- Dodano: śr 06-03-2013, 14:19 --
poza tym w europie już jest taka lampka bezpieczeństwa że na każde uwarunkowanie mogące doprowadzić do sytuacji Grecji jest reakcja odpowiednich organów, nawet agencyje już chyba patrzą na to

-- Dodano: śr 06-03-2013, 14:16 --
sorki, ale powiedzenie "darmowa kasa" to na interii na forum można pisać a nie jest to stwierdzenie logiczneNowy123 pisze:pr7emo pisze:jeśli teraz obniżka odbije się echem w mediach, i podadzą ludziom jasno na tacy ile wynoszą raty w oparciu o wibor, to z pewnością ruszy akcja kredytowa
http://stojeipatrze.blogspot.com/2013/0 ... ogram.html
i darmowa kasa jak sie nie bedzie splacac nic sie nie stanie
jedziemy w kierunku Grecji/USD co do kredytowdl publiczny zamieciony pod dywan i BRAC kredyty bo rozdaja
banki na pewno sprawdzą każdego kredytobiorcę, jak dojdą do wniosku że faktycznie pomaga to gospodarce i zaczną rosnąć oszczędności to również poluzują swoje wymogi ;p
-- Dodano: śr 06-03-2013, 14:19 --
poza tym w europie już jest taka lampka bezpieczeństwa że na każde uwarunkowanie mogące doprowadzić do sytuacji Grecji jest reakcja odpowiednich organów, nawet agencyje już chyba patrzą na to
Ostatnio zmieniony 06 mar 2013, 14:20 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.