DayTrading: Wtorek 5.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
drulaka
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013

Nieprzeczytany post autor: drulaka »

wróć ... k...wa miałem na myśli oczywyście dużą S na EJ a nie L
jest pipnie

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

kabel na 50% fibo od denka, blisko górnej bandy kanaliku, z którego wybił wczoraj, blisko rejonu, który krótkotrwale był wpierw wsparciem, potem jeszcze krócej oporem i teraz ma szansę znowu odegrać rolę wsparcia - ale czy ma nadal zdolności aktorskie?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

drulaka pisze:wróć ... k...wa miałem na myśli oczywyście dużą S na EJ a nie L
jojojo, mądry trader po stracie ;P

pytam, bo tak patrze yo teraz by mi pasowało S na edku i L na jamniku :shock:
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

Chyba już czas na korektę..... Bo mi SP500 za bardzo ucieknie....
dx30 h1.gif
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Ruszy się ten Edek czy nie ? niech już spadnie do 1,29 a później UP :)
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

gronwro
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gronwro »

zastapmnie pisze:kabel na 50% fibo od denka, blisko górnej bandy kanaliku, z którego wybił wczoraj, blisko rejonu, który krótkotrwale był wpierw wsparciem, potem jeszcze krócej oporem i teraz ma szansę znowu odegrać rolę wsparcia - ale czy ma nadal zdolności aktorskie?
wiem, że to DT, ale warto w tym momencie spojrzeć na dzienny..., to, że ostatecznie nie udało się sforsować od dołu dolnej bandy kanału spadkowego, tworzący się wisielec na d1 i perspektywa dużej szansy na kolejny dodruk funta powinny wskazać kierunek dla kabla na jutro.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

to kabla też dodrukowują, nie wiem czy to prawda, ale na poważnie to nawet tego nie wiem
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

"18" wytrzymała.

Zdaje się że koncepcja RGR'a na dnie co poniektórych właśnie się yebła ;).

Chociaż muszę przyznać, że przez ten ISM prawie się miśkom udało.

Ale to już raczej by było na tyle.

Awatar użytkownika
fajnynick21
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fajnynick21 »

1.282 2 tłuste loty czekają na windę do nieba. Eska weszla chociaż skromna była;/
Nie grasz, nie wygrasz

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Mpapiez pisze:"18" wytrzymała.

Zdaje się że koncepcja RGR'a na dnie co poniektórych właśnie się yebła ;).

Chociaż muszę przyznać, że przez ten ISM prawie się miśkom udało.

Ale to już raczej by było na tyle.
dzięki tej koncepcji gdy Ty czekałeś inni łapali pipsy wiec się nie "yebła" - to po pierwsze... a po drugie nie zauważyłem żebyśmy mieli już zanegowanego tego rgr'a - nadal linia szyi nad nami... więc cierpliwie poczekaj na bieg wydarzeń, nie będzie rgr'a to świat się na nim nie skończy... jeśli się zrealizuje to Tobie zapewne też się świat nie zawali... nikt Twoich teorii i analiz nie podważa choć czasami głowa od nich boli więc też pokaż odrobinę klasy... nie po to jest forum żeby pokazać że miało się rację bądź jej nie miało ale od merytorycznych dyskusji... chyba że jak napisałem wcześniej ktoś musi się dowartościować... wtedy zwracam honor i rób to każdego dnia...

Co do rgr'a na dnie to prosze nie pisz bzdur bo ktoś kto zaczyna też czyta to forum i potem bedzie podobne głupoty pisal i opowiadał... od piatku miales korekte na ktorej koncu moze sie pojawic rgr oznaczający powrót do trendu spadkowego... to nie TF h4 ze rgr Ci sie tworzy tydzien... i jeśli się nie zrealizuje to nie dlatego że go nie było tylko dlatego że zostanie zanegowany...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany