DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Niektórzy z Panów przebakiwali cos o długich na e/u? Żarty sobie robicie?
nowa jakość
- atlanticos
- Maniak
tak to jest jak zamiast na wykres to się patrzy na chmury na Oandziefajnynick21 pisze:Euro Dolar lubi się cofać, co nie znaczy od razu ze jest zmiana trendu, trzeba o tym pamietac!

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fajnynick21
- Gaduła
Jak sie uda to potrzymam do czwartku, a w czwartek Mario pokaże kierunek!
-- Dodano: wt 05-03-2013, 17:28 --
Trojki bessy na m15
-- Dodano: wt 05-03-2013, 17:28 --
Trojki bessy na m15
Nie grasz, nie wygrasz
Słuchaaaaj, to były zapowiedzi Długich Lag Spadkowych, czytanie wykresu to jest nic w porównaniu z czytaniem działu DThandlare pisze:Niektórzy z Panów przebakiwali cos o długich na e/u? Żarty sobie robicie?

2900 do zrobienia, zwłaszcza że oswoilismy się już z 1.3000 i nie będzie już tak niedostępny jak za pierwszym spotkaniem 
-- Dodano: 05 mar 2013, 17:32 --
No tak, jeszcze dużo nauki przede mną
Analogia? - kabel

-- Dodano: 05 mar 2013, 17:32 --
Ha hacajto pisze:Słuchaaaaj, to były zapowiedzi Długich Lag Spadkowych, czytanie wykresu to jest nic w porównaniu z czytaniem działu DThandlare pisze:Niektórzy z Panów przebakiwali cos o długich na e/u? Żarty sobie robicie?

No tak, jeszcze dużo nauki przede mną

Analogia? - kabel
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nowa jakość
na jamniku ciekawa sytuacja na m5 dwie doji, jedna na wzrosty drugo, kto wie jak sie zamknie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Tak staram sie doszukać wskazówek co będzie teraz z EJ i dotarłem aż do takiego czegoś, nie wiem czy to poddaje się jakieś analizie ale z takiej dalekiej podróży JEN się chyba nie zatrzyma.. Jeśli miałbym zagrać z trendem to stawiam że następnym krokiem w średnim okresie będzie L na EJ... co wy na to ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jest pipnie
możliwe jest rozkorelowanie ejka w stosunku do edka?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Umacnianie sie dolara do euro i euro do jena (zwłaszcza poza sesja azjatycką), czysto teoretycznie - takBOCZEK pisze:możliwe jest rozkorelowanie ejka w stosunku do edka?

qrwa tłumacze jak debilowi

Poza tym w ostatnim czasie nie wystepowała jakaś ekstremalna korelacja.

Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 18:15 przez handlare, łącznie zmieniany 1 raz.
nowa jakość
w srednim okresie widze S na EJ