DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
h4, koncepcja, każdy z zaznaczonych obszarów składa się z około 10 swieczek, teraz która idzie świeczka, ciekawe czy bedzie tak łatwo, tak wiem, tam nie ma SL'a
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
na e/d byla korekta nieregularna po której cena doszła do 60%fibio po czym cena spadła poniżej fali c ale cena znowu idzie do góry pytanko czy z tego coś będzie??
możesz to pokazać graficznie? nawet nie piszesz skąd ta korekta, wiec jak by nie wiadomo o co chodzi
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK - jeśli lubisz Ejmana to skup się na formacjach odwrócenia i kontynuacji trendu M1 i M5. Tam nic się nie kończy i nie zaczyna bez wyraźnych sygnałów. Naprawdę warto.
Kable nam konczy korekte i powinie wywinac w gore
jak dla mnie na EJ chyba S...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
cały czas siedze na m5 i m1
ta pozycja była zajeta pod doji z 17,35
szczudło, czyli chyba dasz S

szczudło, czyli chyba dasz S

Tak myślę!
Tak myślę!
a jak podpiac zrzut ekranu
Boczek chyba dam
no bo co będę tak siedział i patrzył jak szpok w pi... 

Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
cajto, teraz pod m1 trza by było się pomały wypakowywać z eLi, a przyjamniej zacząć o tym myśleć, no chyba ze za 2 minuty zrobi się coś innego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 19:40 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak myślę!
Tak myślę!