na konsolę nie ma rady, a dzisiaj jakoś wybitnie siedzą na szerokość 1$ i to pomimo raportu DOE, może się pejsy rozruszają jak rozliczeniówkę będą robić o 20:30, ale to kwestia max 5-10 minut większej zmiennościszczudlo6 pisze:co radzisz?

dzisiaj rano miałem jeszcze S, ale na szybko zamknąłem, bo przez większość dnia nie było mnie przed kompem i aktualnie bez pozycji

jutro też jest dzień...

zależy na czym klikasz, bo są też wersje skrócone...zresztą pewnie widziałeś, że skróconej wersji nie ma tylko dla Financialjak_zyc pisze:dużo dają raporty CFTC w ocenie obrazu rynku?

ja wrzucam link do strony z aktualnym raportem, ale każdy sobie może wybrać wersję skróconą, zawierającą najbardziej istotne dane, czyli ile przybyło i w którą stronę kontraktów

opóźnienie w publikacji raportu może wprowadzać pewne zamieszanie(ostatni raport jest z 22.02. ,a obejmuje okres do 19.02), ale z czasem idzie to ogarnąć z małą tolerancją błędu i przy uwzględnieniu fundamentów, które się wydarzyły pomiędzy datą publikacji a obejmującą okres w raporcie
przydatny link kilka stron wcześniej wrzucił tluszczofil i to jest wystarczające do aktualnego podglądu
http://www.dailymarkets.com/commitment-of-traders/