BO & FBO
Re: BO & FBO
I dla przykładu podobna sytuacja na kiwi, wczoraj widziałbym tam longa ale nie wiem czemu teraz widać pięknie jak to wszystko miało iść zrobili FBO powrót i powinno być wejście ja oczywiście się na resztki załapałem ale bez stresu prawie żadnej cofki tylko leciało do BO
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
a myślę że TAK 

Ja siedze tu
Audcad down. Nie mogę ustalić TP ale wydaje mi się ze może lecieć dużo w dol.
I ejek krótkie down, ciągle liczę na UP przeciwnie do Czerwienika jak widzę...

I ejek krótkie down, ciągle liczę na UP przeciwnie do Czerwienika jak widzę...
wydaje mi się że bedzie up później ale któż to wie aktualnie według mnie sell aż do wyzerowanai tych z BO na longa, szkoda mi trochę edka bo jak by zrobili na górze tam fbo to dla mnie idealna sytuacja na wejście ale może jeszcze zrobią fbo
-
- Gaduła
czerwinek pisze:
A tak jeszcze z innej beczki, Radoslav pamiętasz usc/cad o którym pisałeś kilka stron wcześniej miałeś nosa, ja jakby zrobili to co pisałem to też bym wchodził w longa a tak to poszli beze mnie.
Miałem nosa ale dałem d... i skończyło się tak jak na screenie

Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 14:40 przez radoslav47, łącznie zmieniany 2 razy.
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
no widzisz tak to jest człowiek niby wszystko wie gdzie pójdą i tak dalej ale potrafimy tego nie wykorzystać, jak już tego się nauczymy to będzie dobrze, albo bardzo dobrze
Tez mam taka nadziej.... pytanie jest jedno- ile czasu nam to zajmie i czy wytrzymamy....
Thorez nie wiem czemu ale jak coś napiszesz na forum do fx staje się dla mnie o wiele łatwiejszy, dzięki 
Dzisiaj piękny dzień, chyba jeden z najlepszych w ostatnim czasie. Nie będę wszystkich wejść pokazywał bo jeszcze dużo dało zarobić eur/jpy i załuję że na edzia się nie załapłem bo brakowało mi jednej rzeczy. jak widać robią na rynku to co mają robić, oczywiście ejek jak eur/cad widzę dużo dalej TP ale trzeba mieć cierpliwość aby długo trzymać ja biorę co moje z dzisiaj na eur/cad na w1 ładnie widać cell gdzie będą szli.

Dzisiaj piękny dzień, chyba jeden z najlepszych w ostatnim czasie. Nie będę wszystkich wejść pokazywał bo jeszcze dużo dało zarobić eur/jpy i załuję że na edzia się nie załapłem bo brakowało mi jednej rzeczy. jak widać robią na rynku to co mają robić, oczywiście ejek jak eur/cad widzę dużo dalej TP ale trzeba mieć cierpliwość aby długo trzymać ja biorę co moje z dzisiaj na eur/cad na w1 ładnie widać cell gdzie będą szli.
GRATULUJE !!! Sukces już jest blisko...
Mam nadzieje, ze spotkamy się kiedyś gdzieś na wakacjach na drinku z parasolka, śmiejąc się z dawnych nieudanych transakcji na forexie...
(oczywiście już, z pełnym kontem i bez ograniczeń finansowych
))
A to moje wejście, dzisiejsze w ejka Up i wczorajsze o których pisałem wcześniej na sell.
P.S. Również dzięki Thorez.. dużo można się nauczyć od ciebie, i jakoś psychicznie lżej w terjdy się wchodzi
W Ejka wszedł bym niżej było potwierdzenie ale spałem:)

A to moje wejście, dzisiejsze w ejka Up i wczorajsze o których pisałem wcześniej na sell.
P.S. Również dzięki Thorez.. dużo można się nauczyć od ciebie, i jakoś psychicznie lżej w terjdy się wchodzi

W Ejka wszedł bym niżej było potwierdzenie ale spałem:)