Koniec morałów i mam pytanie z czystej ciekawości (pytanie natury prawnej o której nie mam zielonego pojęcia)
Czy ktoś mógłby odebrać moje wpisy w moim dzienniku za rekomendacje i w jakiś sposób się do mnie doje***ć ?
Pozdrawiam, Midas
O własnie o to mi chodziłoMidas pisze:a było to dla mnie na tyle pewne miejsce, że zagrałem bez potwierdzenia
I dlatego właśnie ważne jest odpowiednie określenie godzin gry i trzymanie się tego w 100%. Ja np. gram od pobudki (8;50-9;50) do 12, potem przerwa 12-14;30 i znów wracam, jeżeli są ważne dane to do 15 przerwa.Midas pisze:Setup na ejku kontrend od 3lt na m5ja nie grałem, bo późno już
No trochę sobie poleciałeśMidas pisze:zacząłem dzisiaj od zagrania kontrtrend no i SL -14
Midas pisze:Bardzo mi pod pasował ten sposób z prowadzeniem pozycji i zamykaniem częściowym. Ustalam po prostu targety i w odpowiednim momencie zamykam co trzeba. Ma to swoje minusy, bo wiadomo, że cena potrafi polecieć dalej, ale ja wolę częściej mieć mniejszy zysk niż rzadziej większy. Po prostu wpływa to na mój komfort psychiczny dużo bardziej pozytywnie. I to właśnie pokazuje jak wiele czynników ma wpływ na sukces na fx i jak każdy człowiek jest inny i inną drogę musi przejść do tego sukcesu. Ja się dobrze czuję grając tak jak teraz gram, a dla innego byłaby to katorga i stres. Dlatego nie można ślepo za kimś/czymś podążać tylko obrać własną drogę