Siema,
Jak na razie 2 pozycje, jedna zamknięta na -0.5, druga wisi i powinna wyglądać następująco: 1/2 +14, 1/2 be0, ale niestety nie było mnie przy kompie i nie byłem w stanie zamknąć z ręki połówki, ani też przestawić SL na be, dlatego teraz SL na be i niech się dzieje co ma się dziać, pewnie będą mielić, ale ja się nie przejmuję, w razie czego będzie BE.
Pozdro
Złoty graal
Re: Złoty graal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Oszukali mnie, łącznie +6
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Midas sobie tak grasz na mikro loty, ktoś tu otwiera więcej niż 1 lot np. 10 albo 100 lotów ?
A skąd ja mam wiedzieć + co to za różnica?
Ale dziś nudno przez tą przerwę w stanach. Myślałem, że coś ruszą mocniej po 15;30 a okazało się, że jednak nie.
Dzień na +6p, miałem jeden sygnał na buy na ejku, ale był zbyt nie pewny więc nie zagrałem.
Pozdro
Dzień na +6p, miałem jeden sygnał na buy na ejku, ale był zbyt nie pewny więc nie zagrałem.
Pozdro
Pamiętasz tą myśl (zasadę Twojego systemu)?Midas pisze:Ale dziś nudno...
?? złamanie zasad, zmieniłeś zdanie, czy to taki trejdzik dla zabicia nudy?
jak dla zabicia nudy to zerknij sobie tutaj:) fajny wpis

pzdr.
"Można wierzyć tylko w to, co jest teraz, w tym momencie. Bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka."
hehe spowodowałeś uśmiech na mojej twarzy 
Zapomniałem o tym, nie spisałem na papierze i zniknęło w czeluściach dziennika. Drugim powodem jest to, że jeśli się nie mylę to dopiero zerknąłem na kalendarz po tym 2 trejdzie (co jakby nie patrzeć jest błędem) i dopiero wtedy ogarnąłem, że jest bankholiday.
Pozdro

Zapomniałem o tym, nie spisałem na papierze i zniknęło w czeluściach dziennika. Drugim powodem jest to, że jeśli się nie mylę to dopiero zerknąłem na kalendarz po tym 2 trejdzie (co jakby nie patrzeć jest błędem) i dopiero wtedy ogarnąłem, że jest bankholiday.
Pozdro
... miałbyś długi weekend, odpoczął byś sobie i we wt wrócił z czystym umysłem i z większymi siłami (może wcześniej niż zwykle) na rynek
a nie kopać się z koniem w takie dni jak dzisiaj 
pozwolę sobie wkleić z linku powyżej:
"Wiesz, to tak jakbyś poszedł do lasu na grzyby i z braku tych jadalnych pozbierał muchomory, byle tylko nie wracać z pustym koszykiem."
no cóż, dzisiaj Kolego nazbierałeś muchomorów
... jakość, nie ilość
pzdr.

pozwolę sobie wkleić z linku powyżej:
"Wiesz, to tak jakbyś poszedł do lasu na grzyby i z braku tych jadalnych pozbierał muchomory, byle tylko nie wracać z pustym koszykiem."

no cóż, dzisiaj Kolego nazbierałeś muchomorów

... jakość, nie ilość

pzdr.
"Można wierzyć tylko w to, co jest teraz, w tym momencie. Bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka."
Nie no bez przesady, jednak dzień zakończony na plusie. Może nie zebrałem dziś muchomorów, ale na pewno zamiast zostawić w spokoju obsrane borowiki (edit. chciałem napisać podgrzybki, borowiki to zbyt pozytywne określenie
) to wrzuciłem je do koszyka, co prawda zupę udało się ugotować ale nadal jednak smakowała gównem... 

- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat
Midas,
Wracając od UCAD to na drugim bardzo fajnym forum w dziale Day trading - Mkubukx bardzo ładnie opisał ten ruch i chyba tam też umieściłem swoje wykresy tej pary jeszcze przed tym wybiciem, gdzie bardziej liczyłem na ruch dołem.
Przepraszam za odejscie od tematu, ale Greenowi już za dużo tam nabazgrałem i może mieć dość ;-) dlatego teraz u Ciebie zagościłem.
Wracając od UCAD to na drugim bardzo fajnym forum w dziale Day trading - Mkubukx bardzo ładnie opisał ten ruch i chyba tam też umieściłem swoje wykresy tej pary jeszcze przed tym wybiciem, gdzie bardziej liczyłem na ruch dołem.
Przepraszam za odejscie od tematu, ale Greenowi już za dużo tam nabazgrałem i może mieć dość ;-) dlatego teraz u Ciebie zagościłem.
Objective perspective, just businiess...