Nowości żadnej nie odkryłeś, większość z nas tańczy tak jak im zagrają, ale czy to nie wydaje się dużo łatwiejsze... przestrzegać się tylko można grubasów którzy nie znają zawsze kroków do tańca....davor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawdatrzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia
davor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawdatrzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia
Ja narazie zbieram żniwo i czekam jak przekroczy 124.5 to jade dalej z trendemTommy_Boss pisze:Ja na E/J to tak widzę 123 ( bliska okolica )![]()
![]()
..a crok jak zwykle pojawia sie po wszytskim i w dodatku zdziwionycrok. pisze:co szwajacarzy sprzedaja euro czy jak ? edek w dol a u.chf tez w dol ? o co kaman dolca nie chca , euro nie chcea zowu frank czy atak na 1,20?
Hmmm to zupełnie jak jaszczudlo6 pisze:Ja narazie zbieram żniwo i czekam jak przekroczy 124.5 to jade dalej z trendemTommy_Boss pisze:Ja na E/J to tak widzę 123 ( bliska okolica )![]()
![]()
a wystarczylo posluchac GOldmanow poraz drugidavor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawdatrzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia
Nowy123 pisze:a wystarczylo posluchac GOldmanow poraz drugidavor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawdatrzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia
137 i zjazd jak przy pierszym targecie 1330