DayTrading: Poniedziałek 4.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 lut 2013, 23:37

Wzrost
14
24%
Bez zmian
5
9%
Spadek
39
67%

Liczba głosów: 58

rafmax
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 4.02.2013

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

ZielonaMgielka pisze:
crok. pisze:co szwajacarzy sprzedaja euro czy jak ? edek w dol a u.chf tez w dol ? o co kaman dolca nie chca , euro nie chcea zowu frank czy atak na 1,20?
..a crok jak zwykle pojawia sie po wszytskim i w dodatku zdziwiony :P

Kluczem do tajemnicy ktora probujesz rozwiklac jest ECHF :o

...

Rafmax, trzymasz jeszcze eLe na EURAUD?
Trzymam tą jedna pozycje ale powiem szczerze ze nie wiem co z nia w tej chwili zrobic...;)
najprawdopodobnie poczekam na d1 close. zobacze ak bedzie wygladac swieca i na jakim poziomie sie zamknie.

teraz jestesmy na 1,2940 czyt. wsparciu i nie chce byc wysterowany na maxa i zamknac w tym rejonie. nadal jestesmy w stefie S/R o ktorej pisalismy wczesniej i licze na odbicie
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Ja zamknalem EA na breakeven. PA na D1 moim zdaniem sugeruje kontynuacje spadkow na crossach z EUR wiec zaczynam szukac dobrego miejsca na sprzedaz. short EA @ 1.3 jest jedna z opcji chociaz zobaczymy jak sie dzis zamknie NY.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

mamy 38 fibo teraz 124 77 MA100 h1 123 37

50 % 124 09

124, 22

123 42 123 00

a tren dalej wzrostowy nic sie nie zmienilo :) moliwa jak narazie jedynie glebsza korekta zobacymy co sie urodzi jutro :)

mysle ze jakis dolek powinnismy miec jak nie dzis na USA sesji to jutro na AZJI lub na EU i zobaczymy co wyrysuja 6 powinno byc koniec koreciny chyba ze sie wydluzy jak ta przy 120 to bedziem sie bujac do nastepnego Poniedzialku - Wtorku jesli to cos nie wiekszego ;)

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

NA edku pod 35 podjechaliśmy (3505), chyba już do jutra będziemy się tu konsolidować?
A może nawet do 3540?
Na ejku przekroczyliśmy poziom 1 dołka i ja bym stawiał na dalszy zjazd, ale pewność ma mizerna.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Propozycja gry :idea:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Bardzo dobrze wieksze regulacje w UK bankach i oddzielenie banku inwestycyjnego od detalicznego brawa czas na USA

i przywrocenie tego co Clinton pod wplywem lobbingu bankow zawiesila

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

JEWISH-STYLE pisze:A powiedzcie mi taka rzecz - mieliscie takawa sytuacje na ejku .
Bo ja miałem otwarta pozycje z tp i ts - n sell - i nie zamkneło mi na tp - czy moge domagac sie reklamacji od broka - na dwóch takich swiecach pozycja nawet nie zareagowala.
Dodam ze te swiece były na ejku w piatek okolo 22:xx
dupa, dupa, aj bym uciekał od takiego broka, bo nawet jeśli by to uznali to z fachem, trwało by to trochę no i max, co można uzyskać to to iż jakby anuluje Ci tą stratę, czyli transakcję, a dobrze zajętej pozycji nikt Ci nie odda no i zysku z tego.

-- Dodano: 04 lut 2013, 21:33 --
cugan pisze:Propozycja gry :idea:
Na ten moment to chyba zbytne gdybanie :?:

Ejek ładnie poleciał :) hi hi
Ostatnio zmieniony 04 lut 2013, 21:38 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

A edek za nim zaczyna spadać !!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Edek chyba przez noc będzie się konsolidował, a ejek ma parcie na dół.
subsilver2 趋势线

Zablokowany