DayTrading: Poniedziałek 4.02.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 4.02.2013
Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawda 
 trzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia 

Nowości żadnej nie odkryłeś, większość z nas tańczy tak jak im zagrają, ale czy to nie wydaje się dużo łatwiejsze... przestrzegać się tylko można grubasów którzy nie znają zawsze kroków do tańca....davor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawdatrzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
jak maja sie odbic na edku to powinno to nastapic w okolicy 1,3480 (W1 S/R), mysle ze nie po to sie przebilismy przez ten poziom zeby wrocic pod niego ponownie
jesli jakims cudem sie uda pokonac ten poziom to raczej pojedziemy w okolice 1,3250 do TL
no jeszcze po drodze jest 1,3380

jesli jakims cudem sie uda pokonac ten poziom to raczej pojedziemy w okolice 1,3250 do TL
no jeszcze po drodze jest 1,3380
davor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawdatrzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia
No i to jest cała prawda o giełdzie -nic dodać, nic ująć!
- Tommy_Boss
 - Pasjonat

Ja  na E/J  to tak widzę 123 ( bliska okolica )   

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
						"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Ja narazie zbieram żniwo i czekam jak przekroczy 124.5 to jade dalej z trendemTommy_Boss pisze:Ja na E/J to tak widzę 123 ( bliska okolica )![]()
![]()
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
						- ZielonaMgielka
 - Maniak

..a crok jak zwykle pojawia sie po wszytskim i w dodatku zdziwionycrok. pisze:co szwajacarzy sprzedaja euro czy jak ? edek w dol a u.chf tez w dol ? o co kaman dolca nie chca , euro nie chcea zowu frank czy atak na 1,20?
Kluczem do tajemnicy ktora probujesz rozwiklac jest ECHF
...
Rafmax, trzymasz jeszcze eLe na EURAUD?
					Ostatnio zmieniony 04 lut 2013, 20:25 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.

- Tommy_Boss
 - Pasjonat

Hmmm to zupełnie jak jaszczudlo6 pisze:Ja narazie zbieram żniwo i czekam jak przekroczy 124.5 to jade dalej z trendemTommy_Boss pisze:Ja na E/J to tak widzę 123 ( bliska okolica )![]()
![]()
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
a wystarczylo posluchac GOldmanow poraz drugidavor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawdatrzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia
Nowy123 pisze:a wystarczylo posluchac GOldmanow poraz drugidavor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawdatrzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia
137 i zjazd jak przy pierszym targecie 1330
to prawda Goldmany są debeściaki trzeba ich się słuchać chyba że za za kolejnym razem zrobią podstęp skoro x razy podzielili się tajemną wiedzą następnym razem zrobią nas w konia