DayTrading: Poniedziałek 4.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 lut 2013, 23:37

Wzrost
14
24%
Bez zmian
5
9%
Spadek
39
67%

Liczba głosów: 58

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 4.02.2013

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawda :) trzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia :)

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

davor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawda :) trzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia :)
Nowości żadnej nie odkryłeś, większość z nas tańczy tak jak im zagrają, ale czy to nie wydaje się dużo łatwiejsze... przestrzegać się tylko można grubasów którzy nie znają zawsze kroków do tańca....
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

jak maja sie odbic na edku to powinno to nastapic w okolicy 1,3480 (W1 S/R), mysle ze nie po to sie przebilismy przez ten poziom zeby wrocic pod niego ponownie
jesli jakims cudem sie uda pokonac ten poziom to raczej pojedziemy w okolice 1,3250 do TL
no jeszcze po drodze jest 1,3380
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

roberto79
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: roberto79 »

davor5 pisze:Forex to loteria nikt nie wie dlaczego cena tak się zachowuje analitycy dokładają bajeczki do ceny żeby mieć jakieś wytłumaczenie a ja wam powiem że to gówno prawda :) trzeba grac na wyczucie, wczuć jak się zachowa tłum jeśli jest panika wiadomo że każdy chce szybko opuścić zagrożenie jeśli jest sielanka nie czuć zagrożenia nie widać albo zostało zasłonięte przez sprawnych polityków bajeczkami wtedy ludzie się przyłączają do stada i jedziemy i tak jest na giełdzie, koniec przemówienia :)

No i to jest cała prawda o giełdzie -nic dodać, nic ująć!

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Ja na E/J to tak widzę 123 ( bliska okolica ) :d :d :d
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

Tommy_Boss pisze:Ja na E/J to tak widzę 123 ( bliska okolica ) :d :d :d
Ja narazie zbieram żniwo i czekam jak przekroczy 124.5 to jade dalej z trendem :)
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

crok. pisze:co szwajacarzy sprzedaja euro czy jak ? edek w dol a u.chf tez w dol ? o co kaman dolca nie chca , euro nie chcea zowu frank czy atak na 1,20?
..a crok jak zwykle pojawia sie po wszytskim i w dodatku zdziwiony :P

Kluczem do tajemnicy ktora probujesz rozwiklac jest ECHF :o

...

Rafmax, trzymasz jeszcze eLe na EURAUD?
Ostatnio zmieniony 04 lut 2013, 20:25 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

szczudlo6 pisze:
Tommy_Boss pisze:Ja na E/J to tak widzę 123 ( bliska okolica ) :d :d :d
Ja narazie zbieram żniwo i czekam jak przekroczy 124.5 to jade dalej z trendem :)
Hmmm to zupełnie jak ja :564:
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

a wystarczylo posluchac GOldmanow poraz drugi ;) 137 i zjazd jak przy pierszym targecie 1330

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

Nowy123 pisze:
a wystarczylo posluchac GOldmanow poraz drugi ;) 137 i zjazd jak przy pierszym targecie 1330

to prawda Goldmany są debeściaki trzeba ich się słuchać chyba że za za kolejnym razem zrobią podstęp skoro x razy podzielili się tajemną wiedzą następnym razem zrobią nas w konia ;)

Zablokowany