zawsze przegladam najpierw wyższy interwał od D1, i potem schodzę na niższy rzadko na M5 ale również zaglądam a co mi tam szkoda

Ogólnie ma co się spieszyć i sam się łapię czasem na tym, jeżeli mają zawrócić czy odbić to dadzą znać, można by rzec nie od razu Kraków zbudowano

Z reguły przeglądam wiele par jeżeli już na D1 zobaczę coś ciekawego to bardziej się przyglądam, czasami uprę się na jakąś parę że już ją ładnie rozgryzę i wtedy szukam dokładek i tak dalej.
Czasem zdaża się również że nie przeglądam jakichś par przez długi czas i naglę patrzę ale zajebi.. układ i często to mi się podoba bo wówczas już sytuacja się wyklarowała i wystarczy dobrze wejść i jest git. Ale to jest potwierdzeniem że nei warto się spieszyć jak sprawa się wyklaruje to można spokojnie podłączyć się pod ruch i też można sporo ugrać.
Czyli jak widzisz nie mam konkretnych zasad, nie wiem to czy dobrze czy źle, obserwuję rynek i tyle

Chciałbym kiedyś na takie coś się załpać starczyło by takie dwa ruchy w miesiącu i można żyć
Swoją drogą w tym AUD/CHF siedziałem kiedyś na samej górze, ale po co włąsnie po co, maotali namoatali, ruch się wyklarował i dopiero ruszyli i tutaj włąsnie trzeba mieć cieprliwość.
Zawsze jak chcą zawrócić to łomocą w jedna i w druga stronę następnie potem cena płynnie idzie w danym kierunku, piszę tutaj o D1 ale żeby to wytrzymać to trzeba by było i po tydzień w tradzie siedzieć ale zobacz jak później ładnie cena idzie jak ruch już się wyklaruje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.