BO & FBO
Re: BO & FBO
Hmm.. wiem nieraz zbyt szybko emocje mi puszczają i nie posprawdzam co i jak na większych TF.
Zresztą mam zbyt duże parcie na granie jak tylko zobaczę coś podobnie wyglądającego do setupu, na sile szukam wejścia, zgubne to jest.
Dodam jeszcze, ze grałem pod prąd... szukałem odwrotu a z punktu widzenia H4 było to nic innego jak łapanie dołka.
Zresztą mam zbyt duże parcie na granie jak tylko zobaczę coś podobnie wyglądającego do setupu, na sile szukam wejścia, zgubne to jest.
Dodam jeszcze, ze grałem pod prąd... szukałem odwrotu a z punktu widzenia H4 było to nic innego jak łapanie dołka.
Ja wszedłem w GBP/AUD nie jest to rewalacyjny setup ale było zrobione BO nastepnie FBO i jazda do BO, ogólnie jesteśmy w trendzie spadkowym ale ze sporymi szansami na odwrócenie trendu więc jak idą UP to się dołączyłem, chociaz miałem wątpliwości czy jeszcze jednego FBO nie zrobią i dopiero UP więc mniejsza stawką wszedłem, według mnie przebiją zaraz to BO i polecą dalej UP ale jak narazie beze mnie 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Ja jestem audusd, tym razem zgodnie z kierunkiem wyższych tf, już zabezpieczyłem na be, bo pin był na m15 przecinający fbo.
edit :Tp bardzo duże w załączniku H4 bede uwazal przy 4150 tam jest zl w1
edit :Tp bardzo duże w załączniku H4 bede uwazal przy 4150 tam jest zl w1
Poprawiłem mniejszą stawką ale jak widać udała się prognoza chociaż zawsze trzeba być czujnym, wyszedłem z ręki parę pipsów przed tp ale widzę już doszli więc można było trzymać.czerwinek pisze:według mnie przebiją zaraz to BO i polecą dalej UP ale jak narazie beze mnie
Siedzę jeszcze w kablu i zobaczymy co zrobi ameryka, mam TP raczej nieosiągalne na dzisiaj i pewnie wyjdę przed weekendem.
gbpchf sell wszelkie uwagi i spostrzeżenia mile widziane 
edit: SL:/

edit: SL:/
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 15:32 przez Trader1, łącznie zmieniany 1 raz.
wychodź z tego jak najszybiej bo SL Ci złapie taka moje opinia
jak dam radę to szczegóły może wieczorem
jak dam radę to szczegóły może wieczorem
Poziomy reagują wiec wyznaczam je w miarę dobrze, niestety wyczucie kierunku tragedia 
Tak własnie wygląda 90% moich trejdow... Jakbym wchodził odwrotnie do analizy to wynik byłby porażająco dobry...
ale jak można inwestować pieniądze nie mając za grosz zaufania do swoich analiz.
Mam nadziej, ze to się zmieni.
Jeżeli może mi ktoś coś sensownego podpowiedzieć, nakierować na właściwe tory będę wdzięczny.
Do tego pięknie łapię dołki i górki... niestety nie w ta stronę

Tak własnie wygląda 90% moich trejdow... Jakbym wchodził odwrotnie do analizy to wynik byłby porażająco dobry...
ale jak można inwestować pieniądze nie mając za grosz zaufania do swoich analiz.
Mam nadziej, ze to się zmieni.
Jeżeli może mi ktoś coś sensownego podpowiedzieć, nakierować na właściwe tory będę wdzięczny.
Do tego pięknie łapię dołki i górki... niestety nie w ta stronę

Trader1, od jakiego czasu interesujesz się forex'em??
Analityk studiujący wykresy to myśliwy, podążającymi za subtelnymi znakami, widocznymi jedynie dla tych, którzy wiedzą, czego szukać.
Aud/usd dal zarobić doszedł prawie w miejsce oczekiwane:)