BO & FBO
Re: BO & FBO
Przeglądając wejścia z tego tygodnia, dochodzę do wniosku, ze jeszcze dużo mi brakuje, ażeby dojść do etapu real, biorąc na przykład wejście z usdcad: niby profitowe, ale bez potwierdzenia zbyt szybkie to, ze poszło do góry to czysty fart, szczegóły w załączniku.
Często zdarzają się mi wejścia przedwczesne muszę mocno nad tym popracować.
Często zdarzają się mi wejścia przedwczesne muszę mocno nad tym popracować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie łam się
każdy ma przedwczesne wejścia, trzeba nad tym pracować, człowiek myśli że już można wejść ustawię trochę większy SL i będzie git bo jak mi odjadą to ciężko bedzie się załapać na trade, pewnie każdy przez to przechodził. tutaj trzeba czasu.
Z drugiej strony tam gdzie napisałeś że nie ma sygnału do wejścia to już kwestia indywidualna, najwazniejsze, żę tam zrobili FBO i to już może być poważny argument do wejścia dodatkowo potem robili ZL dając kolejne szanse wejścia. Nieźle ta para dałaby zarobić cieprliwym, w poniedziałek czy wtorek pisałem o tym tradzie a jak już zrobili TP do beze mnie taki jest niestety FX

Z drugiej strony tam gdzie napisałeś że nie ma sygnału do wejścia to już kwestia indywidualna, najwazniejsze, żę tam zrobili FBO i to już może być poważny argument do wejścia dodatkowo potem robili ZL dając kolejne szanse wejścia. Nieźle ta para dałaby zarobić cieprliwym, w poniedziałek czy wtorek pisałem o tym tradzie a jak już zrobili TP do beze mnie taki jest niestety FX

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Witam w poniedzialek.. Aktualnie przed chwila wszedlem w usdchf w krotkie wydaje mi sie sell. pozniej dam zrzut:)
A z wejsciam jak i z cala analiza pracuje nad soba... dlatego demo... nie ma co tracic pieniedzy bezsensownie skoro do konca nie jestem jescze pewnie co robie
Usdcad bede szukal jescze raz wejscia up ale musi dosc sporo spasc zeby mnie zainteresowal..
A z wejsciam jak i z cala analiza pracuje nad soba... dlatego demo... nie ma co tracic pieniedzy bezsensownie skoro do konca nie jestem jescze pewnie co robie

Usdcad bede szukal jescze raz wejscia up ale musi dosc sporo spasc zeby mnie zainteresowal..
Troszkę mnie wkurzyli z rana ziomki, no nic ... co zrobić 

Czerwieniek dlaczego w tym miejscu akurat Cie wycieli.. dlaczego SL nie miałeś nad szczytami albo na Be?
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Też mnie dzisiaj przewieźli, ale odrobiłem i chyba na dzisiaj sobie odpuszczę z powodu mniejszej płynności i dziwnych ruchów.
Wiesz już byłem na sporym plusie i tak zmieniłem sobie SL nie wiedząc czemu po początkowo była kilka pipsów wyżej i by wytrzymał nad ostatnim szczytem, musze luknąć na M15 i zrobili ZL stąd chyba moje przesunięcie takie dziwne SLTrader1 pisze:Czerwieniek dlaczego w tym miejscu akurat Cie wycieli.. dlaczego SL nie miałeś nad szczytami albo na Be?

ale dzisiaj zamotali, wszystkich chyba powywalało bo pojechali sobie trochę w dół trochę w górę i wrócili na miejsce, heh.
Mnie również wycięło dokładnie jak wczoraj o pipsa
, zastanawiam się czy w ogóle nie zrezygnować z SL w niektórych przypadkach tylko ręcznie wyjść ale to jest cały czas temat otwarty.
Mnie również wycięło dokładnie jak wczoraj o pipsa

Zagranie z przed chwili:
usdcad sell po pinbarze na m30 myślę ,że spadną troszkę tp nie ustaliłem Sl 12,5 PIPSA nad pinem m30
Edit :na H4 właśnie utworzy się ładny pin potwierdzający (wyższy interwal ważniejszy jak wiadomo).
Sl wypada mi także nad tym pinem z H4, czas pokaże ...
usdcad sell po pinbarze na m30 myślę ,że spadną troszkę tp nie ustaliłem Sl 12,5 PIPSA nad pinem m30
Edit :na H4 właśnie utworzy się ładny pin potwierdzający (wyższy interwal ważniejszy jak wiadomo).
Sl wypada mi także nad tym pinem z H4, czas pokaże ...
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 09:03 przez Trader1, łącznie zmieniany 1 raz.
tak z innej beczki czy ktoś korzystał z usług xemarkets?
Żeby nie zaśmiecać wątku można pisać na priv
Żeby nie zaśmiecać wątku można pisać na priv