Zarabiający traderzy - materiały

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
buntownik
Gaduła
Gaduła

Re: Zarabiający traderzy - materiały

Nieprzeczytany post autor: buntownik »

ku8ek pisze:
buntownik pisze:pokaz mi jeden dziennik ktory przez 6 miesiecy zarabial to ci piwo postawie tylko nie mowie tu o 1 procencie przy najmniej 15 procentach.
http://forex-nawigator.biz/forum/droga- ... -1160.html

tu masz...nie wiem co rozumiesz przez regularnie...chyba interpretacja dosłowna tego
słowa w FX nie ma racji bytu...ale w historii tego dziennika były chyba tylko 2 mieś na
małym minusie...
sprawdź sobie posty Marcina w okolicach 30 każdego miesiąca, powinny być podsumowania...

a i piwko...thanks, but no thanks...poczekam aż ktoś pozytywniej nastawiony zaprosi
gdzie tu masz 15 procent miesiecznego zysku wybacz ale nie widze?

-- Dodano: pt 04-01-2013, 15:17 --
MajorGC pisze:
buntownik pisze:pokaz mi jeden dziennik ktory przez 6 miesiecy zarabial to ci piwo postawie tylko nie mowie tu o 1 procencie przy najmniej 15 procentach.
Prosze bardzo...To moj dziennik sprzed roku. Zaczal sie pierdzielic jak zmienilem strategie, zreszta nie wiem po co to zrobilem...

http://www.myfxbook.com/members/MajorGC/majorgc/86475
gratulacje major ale ja tu nie widze 15 % zysku miesiecznego moim zdaniem to jest takie minimum zeby poswiecic czas forexowi w innym przypadku nie warto sobie zawracac dup............. chyba ze grasz 1 milionem hehe

movinghead
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: movinghead »

co za głupie myślenie...mając milion złotych to CI wystarczy lokata i uwierz mi że żyjąc za 4-5k miesięcznie spokojnie wyrobisz - i w nic nie musisz grać.

byś się nauczył liczyć zamiast hejtować :twisted:

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

15% miesięcznie ludzie by się zabili, żeby Ci kasę dać w zarządzanie.
5% miesięcznie grając rozsądnie i już masz duże zainteresowanie.

Z jednej strony narzekasz na wyniki po kilkaset czy kilka tysięcy procent, z drugiej sam takich oczekujesz. Jak to jest? 15% miesięcznie to 500% rocznie.

15% rocznie dla ludzi z większą kasą to rewelacyjna stopa zwrotu.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

buntownik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: buntownik »

Akhh pisze:15% miesięcznie ludzie by się zabili, żeby Ci kasę dać w zarządzanie.

Z jednej strony narzekasz na wyniki po kilkaset czy kilka tysięcy procent, z drugiej sam takich oczekujesz. Jak to jest? 15% miesięcznie to 500% rocznie.

wybacz mi ale to po hu............... zajmowac sie forexem takie ryzyko dla takiego zysku smiechu warte naprawde z jednym sie zgodze dla ludzi z wieksza kasa to lakomy kasek :wink:

-- Dodano: pt 04-01-2013, 16:00 --

wybacz 5 procent to ja mam na lokacie hehe

klif
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: klif »

Miesięcznie, hehe, czy rocznie, hehe?

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

buntownik pisze:
Akhh pisze:15% miesięcznie ludzie by się zabili, żeby Ci kasę dać w zarządzanie.

wybacz mi ale to po hu............... zajmowac sie forexem takie ryzyko dla takiego zysku smiechu warte naprawde z jednym sie zgodze dla ludzi z wieksza kasa to lakomy kasek :wink:

Koledze pewnie chodziło o składany procent co dało by przy 79% w rok przy 5% miesięcznie. Tak pozatym widzę że znów zaczyna się "Jazda polska"... :?
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Fantômas
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fantômas »

Łajno prawda. Jakiś czas temu pokazałem 1800% w sześć dni i cisza jak makiem zasiał, a szewc jak chodził bez trzewików tak chodzi :D
Buntownik, już Nietzsche wpadl na pomysl przewartosciowania świata, ale zauważ, że demokracja jest czymś naprawde wprost z tatury wyplywajacym i albo godzisz sie z wiekszościa albo giniesz ze zdiagnozowanym skrzywieniem asymilacyjnym ;)
I saw you twice...
Try again.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

buntownik pisze:

O jakimi ryzyku mówisz? Bo nie rozumiem. Zarządzając prawidłowo kapitałem masz mniejsze ryzyko niż na giełdzie np. Tam masz możliwość luki z dnia na dzień i o wiele gorszy mechanizm Stop Loss.
Na obligacjach również ludzie tracili. Państw, a nie korporacyjnych - bo tutaj nasz budowlanka to świeży przykład kiedy ktoś mógł stracić 100% kapitału praktycznie dla 3-5% powyżej lokat (czyli jakiś 10-12% w sumie).
Lokaty? W Polsce może potraktujmy je jako bezpieczne w tych czasach - bankowe oczywiście. Stopy procentowe spadają. 4% niedługo to będzie max co zobaczymy na lokacie. Bez procentu składanego to 15 razy mniej niż wyśmiewane przez Ciebie 5% miesięcznie na FX.
A z lokatami ludzie też wtapiali. Przykład Islandii i banku internetowego, gdzie do dzisiaj toczy się spór z ludźmi z Holandii i UK.

Także gdzie to ryzyko? Bo jeśli chodzi o gwarancje środków to są brokerzy gwarantujący tyle samo co masz jeśli chodzi o depozyt w UE.

-- Dodano: pt 04-01-2013, 16:36 --
Fantômas pisze:
Łajno prawda. Jakiś czas temu pokazałem 1800% w sześć dni i cisza jak makiem zasiał, a szewc jak chodził bez trzewików tak chodzi :D
Buntownik, już Nietzsche wpadl na pomysl przewartosciowania świata, ale zauważ, że demokracja jest czymś naprawde wprost z tatury wyplywajacym i albo godzisz sie z wiekszościa albo giniesz ze zdiagnozowanym skrzywieniem asymilacyjnym ;)

Dobre ;)

Natomiast oczywiście po 6-12 miesiącach z rzędu, z rozsądnym kapitałem startowym można się czegoś spodziewać.

Ktoś to zrobi ze 100USD 10 000USD, nie jest wiarygodną osobą dla kogoś chcącego zainwestować 1mln USD.

Robiąc 1mln z 1 000USD już tak.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Fantômas pisze:
:564: Dokładnie !
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Fantômas
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fantômas »

Jest jeden chlubny wyjatek. On nie zupelnie potrafi wtopic sie i zasymilowac z tlumem bagaczy, ale jakos sie czyma i nawet zarabia, co prawda tradycyjnym sposobem ale jednak. ;) ...takie "żachty" ;)
https://manager.money.pl/ludzie/portret ... 37338.html
Albo spójrz na niego. Skorzystałbyś z jego usług gdybym powiedział Ci że to gitowy pośrednik? :D

-- Dodano: 04 sty 2013, 17:40 --

https://www.blocket.se/vasternorrland/T ... 104&last=1
I saw you twice...
Try again.

ODPOWIEDZ