Zauważ że decyzje które podejmuje to są jego decyzje bo własnym kapitałem ryzykuje, ważne że na swoje wychodzi
 Zresztą nie ma co płakać bo odpowiedz zdaje się udzielił

Skończone na SL.klonmarcin pisze:Dałem 2 x S po 32162 i 32195 tp na 31370.

Wiem, że to już po fakcie, ale ten tp to optymistyczny, moglbys jego historie mi przyblizyc .klonmarcin pisze:Dałem 2 x S po 32162 i 32195 tp na 31370.

Taki TP bo tam jest mniej więcej przebity silny opór - szczegóły na screenie. I duża szansa gdyby cena szła w dół było, że tam dojdzie i zrobi korektę - więc lepiej dla mnie liczyć na spory ruch bez korekty - na takie coś się nastawiam.kiloff pisze: klonmarcin pisze:Dałem 2 x S po 32162 i 32195 tp na 31370.
Wiem, że to już po fakcie, ale ten tp to optymistyczny, moglbys jego historie mi przyblizyc .
pozdrawiam
PS Dzieki za wczorajsza rade z zamknietymi pozycjami na wykresie.

laskdask7@gmail.com pisze:Marcin kiedy zamierzasz opublikować treding plan? myśle ze dużo osób czeka na to - z pewnością większość laików takich jak ja. Zrobisz to czy nie zamierzasz? lepiej powiedziec prosto z mostu niż trzymać takie płotki jak ja przy "nadziei". Kilkarazy juz o tym pisałes w swoim dzienniku i tylko kończy sie na obietnicach. pzdr
 Wstyd panie
 Wstyd panie