Zauważ że decyzje które podejmuje to są jego decyzje bo własnym kapitałem ryzykuje, ważne że na swoje wychodzi

Skończone na SL.klonmarcin pisze:Dałem 2 x S po 32162 i 32195 tp na 31370.
Wiem, że to już po fakcie, ale ten tp to optymistyczny, moglbys jego historie mi przyblizyc .klonmarcin pisze:Dałem 2 x S po 32162 i 32195 tp na 31370.
Taki TP bo tam jest mniej więcej przebity silny opór - szczegóły na screenie. I duża szansa gdyby cena szła w dół było, że tam dojdzie i zrobi korektę - więc lepiej dla mnie liczyć na spory ruch bez korekty - na takie coś się nastawiam.kiloff pisze: klonmarcin pisze:Dałem 2 x S po 32162 i 32195 tp na 31370.
Wiem, że to już po fakcie, ale ten tp to optymistyczny, moglbys jego historie mi przyblizyc .
pozdrawiam
PS Dzieki za wczorajsza rade z zamknietymi pozycjami na wykresie.
laskdask7@gmail.com pisze:Marcin kiedy zamierzasz opublikować treding plan? myśle ze dużo osób czeka na to - z pewnością większość laików takich jak ja. Zrobisz to czy nie zamierzasz? lepiej powiedziec prosto z mostu niż trzymać takie płotki jak ja przy "nadziei". Kilkarazy juz o tym pisałes w swoim dzienniku i tylko kończy sie na obietnicach. pzdr