Zyski
Re: Zyski
pierwszy rok, w zasadzie 9 miesięcy,z tych 9 odlicz urlop i czas na pisanie o obrony inż. to będzie 8 miesięcy, z czego 2 miesiące odrabiałem 40% stratę, czyli pół roku. Z tego pół roku ostanie 2 miesiące systematyczny minus (dobrze ze to małe konto 1/20 pierwszej wpłaty,) po pierwszym dużym mc w którym straciłem 300% zarobek trzema trejdami , ale zanim zaliczyłem pierwsze mc udało się wypłacić wkład oraz + 250% wiec 4 miesiące gry i mam realnie wypłacony wkład + 250%. zapomniałem napisać ze po mc dałem sobie miesiąc spokoju z forexem.
coś jeszcze?
tak.
ten okres 4 miesięcy obfitował w duże super trejdy po 250% konta na jeden trejd, doskonale pamiętam wypowiedzi szefa EBC, gdzie w 30 minut rynek wahał się o 200 pisów i drugie tyle dnia następnego. pamiętam wprowadzenie QE3 gdzie złoto w ciągu 5 minut wyciłeo mi SL postawionego na 100 pipsów, oraz zarobek an grubej eli na edku. Pod podsumowując te 4 miesiące z 3-4 razy zarobiłem po ponad 200% ( i to stracić), ale udało się wypłacić tylko 250% + wkład
coś jeszcze?
tak.
ten okres 4 miesięcy obfitował w duże super trejdy po 250% konta na jeden trejd, doskonale pamiętam wypowiedzi szefa EBC, gdzie w 30 minut rynek wahał się o 200 pisów i drugie tyle dnia następnego. pamiętam wprowadzenie QE3 gdzie złoto w ciągu 5 minut wyciłeo mi SL postawionego na 100 pipsów, oraz zarobek an grubej eli na edku. Pod podsumowując te 4 miesiące z 3-4 razy zarobiłem po ponad 200% ( i to stracić), ale udało się wypłacić tylko 250% + wkład
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
"gdzie w 30 minut rynek wahał się o 200 pisów i drugie tyle dnia następnego" chandluje z 2007 roku i nawet podczas kryzysu takie wachania nie widzialem nigdy i to zeby byle wlasnie w ciagu 30 minut, w ciagu dnia to moze zdazyc i to bardzo zadko, cos tu smierdzi i to wlasnie ty! Chociaz nie mowie ze takich wachan nie istnieje i nie moga byc!BOCZEK pisze:pierwszy rok, w zasadzie 9 miesięcy,z tych 9 odlicz urlop i czas na pisanie o obrony inż. to będzie 8 miesięcy, z czego 2 miesiące odrabiałem 40% stratę, czyli pół roku. Z tego pół roku ostanie 2 miesiące systematyczny minus (dobrze ze to małe konto 1/20 pierwszej wpłaty,) po pierwszym dużym mc w którym straciłem 300% zarobek trzema trejdami , ale zanim zaliczyłem pierwsze mc udało się wypłacić wkład oraz + 250% wiec 4 miesiące gry i mam realnie wypłacony wkład + 250%. zapomniałem napisać ze po mc dałem sobie miesiąc spokoju z forexem.
coś jeszcze?
tak.
Nie jestem polakiem, przepraszam za mój polski:)
Bana? Jak mnie ktos opierdziela to spoko a jak ja powiedizialem ze cos tu ni epasuje to upszedzenia, hm....no to mozecie zabanic, jak panstwo uwaza.Cyb pisze:Kolego, za takie wypowiedzi bardzo szybko możesz dorobić się bana. Na razie ostrzeżenie bez warna...Jaroslav pisze:cos tu smierdzi i to wlasnie ty!
-- Dodano: 16 gru 2012, 22:39 --
Wlasnie mozliwe ale w 30min 200 pip to bardzo nie wiarygodzie 100pip to spoko zdaza sie ale 200 to w ciagu dnia ale nie w ciagu 30 min, kiedys wiedzialem na paze USD/JPY skok za 5 min na 150 pip ale jak wyjasnilo sie to byla jakas pomylka w systemie bankowym niewiem co dokaldnie ale cena wrucila na swoj pociatkowy poziam! Ale taki ruchi na 100 pip i wicej to oczywiszcie mozliwe tylko na w krutkim czasie, mozliwe wachanie nie samowite 1 zakresie ale nie w jedna strone i to na 200 pip odrazu.personov pisze:Kryzys ma tu niewielkie znaczenie. A na odczycie ważnych danych makroekonomicznych ? Niemożliwe ? A przy Nonfarm Payrolls ?
- ZielonaMgielka
- Maniak
No wlasnie widze! Dlugo to szukales chlopie zebym pokazac, ale nie o to chodzi pisalem pszeciez ze takie ruchy na nowosciach to mozliwe oczywiszxcie ale zebym nagle w jedna strone i to zdecydoweanie bez odbicia to zadkosc, ale powtazam ze nie jest to nie mozliwe!
-- Dodano: 16 gru 2012, 23:07 --
1800 pipsuw to chyba moment gdy bank narodowy Japoniji robil ieterwencje no wtedy pamietam niezle cena skoczyla w gyre ale potem wsumie za tydzien znow spadla!personov pisze:Na payrollsach 100 pipsów nie należą do rzadkości. A w maju 2010r jak była ta akcja bankowa to ruchy na parach jenowych wynosiły nawet 1800 pipsów !
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie dlugo ... ATR pomoglJaroslav pisze: No wlasnie widze! Dlugo to szukales chlopie zebym pokazac

Hehehe! A tak jezeli nie jest to swiatowa tajemnicoto w jaki sposob handlujesz , jakim systeme itp.. moza i ja z ciebie potem ponabijam sieZielonaMgielka pisze:Nie dlugo ... ATR pomoglJaroslav pisze: No wlasnie widze! Dlugo to szukales chlopie zebym pokazac