hehe, powiedzcie mi proszę uprzejmi ludzie
czy wytarganie 15-30% w dzień, np scalpując jest aż tak mało prawdopodobne? pytam poważnie bo jak widzicie świeżak jestem
przytoczę wam przykład który mi się nasunął w trakcie linczowania kolegi Jaroslav'a
fxlamer pisze:
Wszyscy wiemy, ze nie ma strategii idealnych, takze i ta nia nie jest. Na spekulacyjnym rynku walutowym sa rozne wplywy i nie zawsze trafnie ustalimy ktory poziom jest bardziej a ktory mniej wazny. Jednak po opanowaniu techniki PA w tym wydaniu, jest w pelni mozliwe osiagac dochody na poziomie 80-100 pips w trakcie sesji, kazdej, codziennie..... mniej wiecej
Autor w/w watku z FF gra ta technika od 3 lat, zawiera od 5 do 10 transakcji dziennie doszukujac sie najlepszych setupow z najwyzszym prawdopodobienstwem wygranej i z jak najmniejszym ryzykiem.
przeczytałem dosyć solidnie temat "Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji", autor tego tematu wydaję mi się być dosyć poważnym trejderem przynajmniej jeśli chodzi o doświadczenie, nikogo nie chciałbym oceniać
wypowiadało się w nim wielu z was, tzn forumowiczów, i nikt tam nie kwestionował wytargania, powiedzmy 50 pips dziennie,
a teoretyzując, utrzymując bardzo ogólnie zarysowaną średnią dzienną nawet 30-40 pkt dziennie, przy małych kwotach i lewarowaniu 1:500, nie widzę tu żadnego kosmosu do zdobycia
zatem wygląda to na całkiem wykonalne,
pytam bo z mojego punktu widzenia 40pkt dziennie to perspektywa bardzo obiecująca nawet jeśli miałbym do tego dochodzić parę miesięcy, obiema rękami podpisuję się pod takim wariantem na pełen etat
jeszcze jedno pytanie, przepraszam jeśli będzie to zaśmiecanie wątku,
chciałbym podnieść skuteczność w poszukiwaniu odpowiedzi na kolejne nurtujące mnie pytanie w tym temacie:
http://forex-nawigator.biz/forum/ewoluc ... 8-160.html
może znajdzie się ktoś kto sprowadzi mnie na ziemię lub oświeci
dołączam oczywiście pozdrowienia
-- Dodano: 16 gru 2012, 10:58 --
Stforex pisze:300 zł z 1000... dziennie... no noo chciałbym tak umieć... gdzie trzeba podpisać ten cyrograf?
Chyba juz wiez gdzie popewnilem blad, tszeba bylo napisac "trace dzienie 15-30%" to wtedy pewnie nie bylo zadnych pretenzji!?
Hahaha
Dobre

ja też podpiszę!!!!

"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "