Zyski
Re: Zyski
Handluje na realu od 2007 r. pierwsze lata to była porazka!! Oczywiszcie straty 100% kapitału i to nie jeden raz:) Ale nie zrezygnowal i na dzien dziszejszy to zysk wynosi jakies 15%-30% dzienie (handluje metoda skalping) Wsumie to teraz moge powiedzic ze w ogule nie do pojecia jak mozna nie zarabiac 100% rocznie, ale oczywiszcie nie mowie o korporacjach itp.. bo dzwignia i inne waronki powodoja do innego zysku rocznie , plus ryzyki itp..., jezeli chodzi o indywidualnego treidera (nie mylic z inwestorem bo uwazam ze inwestor i traider to niebo i ziemia) to zysk 100% rocznie to proste. Oczywiszcie nie licze poczatkujacych!
Nie jestem polakiem, przepraszam za mój polski:)
na jakich parach walutowych trejdujesz jeśli można wiedzieć??Jaroslav pisze:Handluje na realu od 2007 r. pierwsze lata to była porazka!! Oczywiszcie straty 100% kapitału i to nie jeden raz:) Ale nie zrezygnowal i na dzien dziszejszy to zysk wynosi jakies 15%-30% dzienie (handluje metoda skalping) Wsumie to teraz moge powiedzic ze w ogule nie do pojecia jak mozna nie zarabiac 100% rocznie, ale oczywiszcie nie mowie o korporacjach itp.. bo dzwignia i inne waronki powodoja do innego zysku rocznie , plus ryzyki itp..., jezeli chodzi o indywidualnego treidera (nie mylic z inwestorem bo uwazam ze inwestor i traider to niebo i ziemia) to zysk 100% rocznie to proste. Oczywiszcie nie licze poczatkujacych!

"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "
- ZielonaMgielka
- Maniak
15% - 30% dziennie...
Ze zwrotem 20% po 40 dniach otrzymujesz 1.5 miliona zlotych z poczatkowego kapitalu 1000zl. Skoro piszesz ze z tego zyjesz to pewnie robisz to dluzej niz 2 miesiace i skoro nadal wyciagasz te 15%-30% to musisz zarabiac pareset tysiecy zloty profitu dziennie bo przeciez inaczej byc nie moze..... zaraz sie pewnie dowiem ze co tydzien wyplacasz 90% kapitalu ...
Trzeba byc uposledzonym zeby nie zarabiac minimum 100% rocznie.... WOW... BULLSHIT ... Moze przedstawisz nam ten swietny system scalpingowy..
Ze zwrotem 20% po 40 dniach otrzymujesz 1.5 miliona zlotych z poczatkowego kapitalu 1000zl. Skoro piszesz ze z tego zyjesz to pewnie robisz to dluzej niz 2 miesiace i skoro nadal wyciagasz te 15%-30% to musisz zarabiac pareset tysiecy zloty profitu dziennie bo przeciez inaczej byc nie moze..... zaraz sie pewnie dowiem ze co tydzien wyplacasz 90% kapitalu ...
Trzeba byc uposledzonym zeby nie zarabiac minimum 100% rocznie.... WOW... BULLSHIT ... Moze przedstawisz nam ten swietny system scalpingowy..

hahaha, fajnie liczysz chlopie, tylko czy ty wiesz co to jest dzwignia i jej skutki, jak masz na koncie juz ponad 300 tys zl pszykladowo to broker juz nie pozwala stosowania na dzwignia 1:100 a tylko 1:1, takze madrala uczsie lepiej liczyc i czytac warunki chandlu, jak bedziesz mial juz taki kwote ponad 100 000$ to potem pogadamy, a ugulnie to nikt tu nie liczy ile zarabiasz a tylko bylo zadane pytanie stopa wzrostu, lepiej patsz w swoj portfel a nie z zazdroscia zagladaj do innych! I na koniec 15%-30% dzienie a le nie CODZIENIE! wiedzialem ze bedzie ktos taki jak ty ze napisze cos w tym stylu!
-- Dodano: 15 gru 2012, 17:49 --
-- Dodano: 15 gru 2012, 17:49 --
Przedstawic system? To moze za Ciebie i handlowac?ZielonaMgielka pisze:15% - 30% dziennie...
- klonmarcin
- Maniak
Jaroslav pisze:chandlu
Jaroslav pisze:ugulnie

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jaroslav pisze:hahaha, fajnie liczysz chlopie, tylko czy ty wiesz co to jest dzwignia i jej skutki, jak masz na koncie juz ponad 300 tys zl pszykladowo to broker juz nie pozwala stosowania na dzwignia 1:100 a tylko 1:1, takze madrala uczsie lepiej liczyc i czytac warunki chandlu, jak bedziesz mial juz taki kwote ponad 100 000$ to potem pogadamy, a ugulnie to nikt tu nie liczy ile zarabiasz a tylko bylo zadane pytanie stopa wzrostu, lepiej patsz w swoj portfel a nie z zazdroscia zagladaj do innych! I na koniec 15%-30% dzienie a le nie CODZIENIE! wiedzialem ze bedzie ktos taki jak ty ze napisze cos w tym stylu!
?
Napisales ze zarabiasz 15-30% dziennie... przy dzwigni 1:1?
CHandlujesz w kantorze??

Czytasz czasem co jest napisano w podpisach?klonmarcin pisze:Jaroslav pisze:chandluJaroslav pisze:ugulnie
-- Dodano: 15 gru 2012, 18:19 --
Dobra sprobuje wytlomaczyc w ostatni raz bo widze ze ciezki wypadek trafil, ja nie chandluje dzwignia 1:1 napisalem to pszykladowo zebym lepiej umieles liczyc miljony ze wzrostem depozytu, zarobic pszykladowo z 1000 zl 150-300zl to cos nie osiagalnego dzienie? (nie chodzi co dzienie do bez strat nie da sie sa stratne pozycji) Cos spszedawac? Pewnie zle trafiles!! Tak ugulnie to widze ze jestes z tych gosci ktuzy nic nie potrafia od lat na forex i ogulnie na geldach ale opiepszyc kogos kto mniej wiecej cosjuz zna i imie na tym to w pierwszym zadzie!! Takze jestem ciekawy naprzyklad z tego jak ty sobie wlosy na glowie wydzierasz z tego jaki pokazuja zyski gosci na roznych konkursa uzadzonych pszez domy maklerskie, przykladowo xtb cos tam organizowal ostatnio i gos ktury wygral pokazaw wzrost za miesiac wprawie 2000% juz widze twoja mine jak na to patszesz, ja w tym oczywiszcie nie bralem udziel bo zaczniesz gadac znow cos na ten temam, podalem pszyklad tylko ze potrafi ktos pokazac osiagi takze ja z moimi 15-30% to nawet niema co gadac w poruwnaniu do takich kto osiaga 2000% w miesiac, ale pewnie ty powiesz ze to wszystko podrobione pszez maklerow!ZielonaMgielka pisze:Jaroslav pisze:hahaha, fajnie liczysz chlopie, tylko czy ty wiesz co to jest dzwignia i jej skutki, jak masz na koncie juz ponad 300 tys zl pszykladowo to broker juz nie pozwala stosowania na dzwignia 1:100 a tylko 1:1, takze madrala uczsie lepiej liczyc i czytac warunki chandlu, jak bedziesz mial juz taki kwote ponad 100 000$ to potem pogadamy, a ugulnie to nikt tu nie liczy ile zarabiasz a tylko bylo zadane pytanie stopa wzrostu, lepiej patsz w swoj portfel a nie z zazdroscia zagladaj do innych! I na koniec 15%-30% dzienie a le nie CODZIENIE! wiedzialem ze bedzie ktos taki jak ty ze napisze cos w tym stylu!
?
Napisales ze zarabiasz 15-30% dziennie... przy dzwigni 1:1?
CHandlujesz w kantorze??
Co za stek bzdur. Oszczedz ludziom czasu i przejdz do sprzedazy swojego produktu...
Ostatnio zmieniony 15 gru 2012, 18:36 przez Jaroslav, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Najpierw piszesz ze zarabiasz 15-30% dziennie. Pozniej piszesz ze broker nie daje wiekszej dzwigni niz 1:1 na kapital kilkuset tysiecy zloty. Teraz wszystko odkrecasz... Mysl sobie co chceszJaroslav pisze: Dobra sprobuje wytlomaczyc w ostatni raz bo widze ze ciezki wypadek trafil, ja nie chandluje dzwignia 1:1 napisalem to pszykladowo zebym lepiej umieles liczyc miljony ze wzrostem depozytu, zarobic pszykladowo z 1000 zl 150-300zl to cos nie osiagalnego dzienie? (nie chodzi co dzienie do bez strat nie da sie sa stratne pozycji) Cos spszedawac? Pewnie zle trafiles!! Tak ugulnie to widze ze jestes z tych gosci ktuzy nic nie potrafia od lat na forex i ogulnie na geldach ale opiepszyc kogos kto mniej wiecej cosjuz zna i imie na tym to w pierwszym zadzie!!

...
Co ma konkurs do systematycznego zarabiania?
NIC... na konkursach gra sie ALL IN i zawsze trafi sie ktos z wysokim zwrotem.
Pozdrawiam i zycze udanego weekendu
Ostatnio zmieniony 15 gru 2012, 18:43 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
moze to moja wina ze wzgledu mojego polskiego ze nie dociera do ciebie co chce powiedzic, jezeli nie zxauwazyles to nic tu nie wciskam i cos z tych zeczy tylko pisze swoje zdanie, wlasnie wiele ludzi nie pisza na forumach z powodu takich jak ty ktuzy odchecaja jako kolwiek chec do pisania czegos, ja tu wpadlem mozna powiedzic z nudow, no i ewentualnie podzielic sie swoja wiedza na pewne tematy! Tak na koniec to nie rozumiem z czego ten spor pojawil sie? cos kosmicznego pisze albo co?ZielonaMgielka pisze:Najpierw piszesz ze zarabiasz 15-30% dziennie. Pozniej piszesz ze broker nie daje wiekszej dzwigni niz 1:1 na kapital kilkuset tysiecy zloty. Teraz wszystko odkrecasz... Mysl sobie co chceszJaroslav pisze: Dobra sprobuje wytlomaczyc w ostatni raz bo widze ze ciezki wypadek trafil, ja nie chandluje dzwignia 1:1 napisalem to pszykladowo zebym lepiej umieles liczyc miljony ze wzrostem depozytu, zarobic pszykladowo z 1000 zl 150-300zl to cos nie osiagalnego dzienie? (nie chodzi co dzienie do bez strat nie da sie sa stratne pozycji) Cos spszedawac? Pewnie zle trafiles!! Tak ugulnie to widze ze jestes z tych gosci ktuzy nic nie potrafia od lat na forex i ogulnie na geldach ale opiepszyc kogos kto mniej wiecej cosjuz zna i imie na tym to w pierwszym zadzie!!..... Ja mysle ze jestes bulsziterem.. W twoim kraju nie ma forum forexowego??
Pozdrawiam i zycze udanego weekendu