http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p538225
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p538239

A teraz dołożony Long po korekcie pędzącej.

Dali jeszcze trochę podebrać. Mam nadzieję, że już po to nie wrócą.

[edit]
wycięli jednak

Mam obawy, że tym razem może on być fałszywy. Zrobiliśmy HH, HL, HH, LL i teraz prawdopodobnie robimy LH, ale może Adam wszedł.malsehen pisze:@adamkaluza, na edku mieliśmy kilkanaście minut temu setup na który ostatnio wchodziłeś parę razy pod rząd, czy miało to miejsce również dziś ?

Witammalsehen pisze:@adamkaluza, na edku mieliśmy kilkanaście minut temu setup na który ostatnio wchodziłeś parę razy pod rząd, czy miało to miejsce również dziś ?
 Nie grałem na edku
 Nie grałem na edku  Domyślam się że chodzi o sytuację z 14:40 naszego czasu? Byłem przy wykresie i już trzymałem palec nad przyciskiem buy, ale... odpuściłem. Nie był to dla mnie idealny setup, chociaż jak widać z 10 pipsów można było wyciągnąć. Wróciłem do domu ok 14 i niestety przegapiłem setup w który na pewno bym wchodził na ejku.
 Domyślam się że chodzi o sytuację z 14:40 naszego czasu? Byłem przy wykresie i już trzymałem palec nad przyciskiem buy, ale... odpuściłem. Nie był to dla mnie idealny setup, chociaż jak widać z 10 pipsów można było wyciągnąć. Wróciłem do domu ok 14 i niestety przegapiłem setup w który na pewno bym wchodził na ejku.

adamkaluza pisze:
Witam overallŚwietne zagrania! Zapraszam częściej tutaj
[/attachment]
Ja w środku Twojego ruchu zagrałem tak nieśmiałooverall pisze:adamkaluza pisze:
Witam overallŚwietne zagrania! Zapraszam częściej tutaj
[/attachment]
Mowisz i masz : )
Dzisiaj troche nerwowo bylo ale na plus, przebilismy linie trendu na h1 ale cos mi tu smierdzi wiec wyszedlem.
1. + 15 pip.
2. - 5 pip.
3. + 29 pip.
pozdrawiam.

Fajne zagraniaoverall pisze:ale cos mi tu smierdzi wiec wyszedlem
 Co było powodem wejść?
 Co było powodem wejść? jak to przy piątku
 jak to przy piątku  Mi te ruchy dzisiaj nic nie "mówią". Dzisiaj nie będę grał i rozpoczynam już weekend.
 Mi te ruchy dzisiaj nic nie "mówią". Dzisiaj nie będę grał i rozpoczynam już weekend. Jak ktoś jest początkujący i nie widzi ruchów ceny powinien moim zdaniem takie coś rysować.
 Jak ktoś jest początkujący i nie widzi ruchów ceny powinien moim zdaniem takie coś rysować.