AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Re: AliorTrader - ECN.

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

Witamy,
MarkoS pisze::mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: Witam

Czy planujecie w najbliższym czasie szkolenia stacjonarne ?
W tym roku nie planujemy już szkoleń stacjonarnych. Na pewno wystartujemy z kolejna turą szkoleń od początku 2013 roku. Prosimy o uzupełnienie formularza na stronie: https://broker.aliorbank.pl/edukacja/szkolenia/. Gdy tylko zostanie ustalony nowy kalendarz szkoleń będziemy się z Panem kontaktować.

Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

Awatar użytkownika
MarkoS
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MarkoS »

:mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: Witam

Na stronie banku nic nie piszecie o zakresie szkoleń ,można uchylić rąbka tajemnicy ?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Witamy,
Szkolenia, które odbywały się do tej pory miały podstawowy zakres tematyczny i były niejako wprowadzeniem do handlu na rynku Forex za pośrednictwem Alior trader 2. Zagadnienia poruszane to m.in. charakterystyka rynku OTC, porównanie handlu na rynku Forex z kontraktami Futures GPW, a także warsztaty praktyczne na platformie Alior Trader 2 z wykorzystaniem narzędzi dostępnych na platformie. W związku z tym, ze inwestorzy są przyzwyczajeni raczej do platformy MT4, duży nacisk podczas szkoleń kładziemy na poznanie i wytłumaczenie funkcjonalności Alior Trader 2.

Zapraszamy do zapisywania się na szkolenia. Jeżeli mają Państwo jakieś wskazówki lub uwagi co do zakresu tematycznego, proszę pisać na ATkontakt@alior.pl. Weźmiemy pod uwagę każdą opinię, aby lepiej dostosować materiał do państwa potrzeb.

Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku

Awatar użytkownika
MarkoS
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MarkoS »

:mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: Witam

Dzięki za info,jestem początkujący i skorzystam ze wszelkiej pomocy w postaci szkoleń i nie tylko.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

BM Alior Bank pisze:
Zapraszamy do zapisywania się na szkolenia. Jeżeli mają Państwo jakieś wskazówki lub uwagi co do zakresu tematycznego, proszę pisać na ATkontakt@alior.pl. Weźmiemy pod uwagę każdą opinię, aby lepiej dostosować materiał do państwa potrzeb.

Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Będzie kiedys AFkontakt@alior.pl ? :D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

McGregor
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: McGregor »

Kiedyś miałem zainstalowany AliorTrader demo, teraz chciałem zainstalować najnowszą wersję. Pobrałem instalator ze strony i dostaję błąd instalacji. Ktoś ostatnio instalował ten program, czy tylko u mnie jest ten problem?

Jest możliwość ponownej aktywacji starego konta demo?

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
McGregor pisze:Kiedyś miałem zainstalowany AliorTrader demo, teraz chciałem zainstalować najnowszą wersję. Pobrałem instalator ze strony i dostaję błąd instalacji. Ktoś ostatnio instalował ten program, czy tylko u mnie jest ten problem?

Możesz dołączyć screenshota tego błędu?
Sprawdź też czy masz zainstalowany .NET Framework.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Witamy,
McGregor pisze:Kiedyś miałem zainstalowany AliorTrader demo, teraz chciałem zainstalować najnowszą wersję. Pobrałem instalator ze strony i dostaję błąd instalacji. Ktoś ostatnio instalował ten program, czy tylko u mnie jest ten problem?

Poprosimy o screen z błędem - łatwiej będzie coś poradzić.
Jak dawno otwierał Pan konto demo? Nieprzedłużone demo wygasa i nie ma możliwości jego odtworzenia. Jeżeli napisze Pan na pw numer konta demo, sprawdzimy, czy jest ono ciągle w systemie.

Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku

husale
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: husale »

Mam pytanie czy jest możliwość exportu danych online do innego programu analizy technicznej, a jesli tak to w jakim formacie?

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Witamy
husale pisze:Mam pytanie czy jest możliwość exportu danych online do innego programu analizy technicznej, a jesli tak to w jakim formacie?
Nie ma możliwości eksportu danych online. Może Pan natomiast eksportować dane historyczne za pomocą narzędzia "Dane historyczne". W tym celu należy wybrać: Narzędzia/Dane historyczne.

Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku

ODPOWIEDZ