DayTrading: Czwartek 22.11.2012
- jurekszczurek
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 22.11.2012
a jak GBP wyjdzie z UE to jak to się ma do Edzia
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

Nie wiem czy kojarzycie, ale przypomniał mi się trochę wątek o Krzysztofie S, znasz może?[/quote]
nie znam,a...?
nie znam,a...?
- klimokrates
- Pasjonat
Krzysztof S kosi wszystkie pipsyDybek pisze: Nie wiem czy kojarzycie, ale przypomniał mi się trochę wątek o Krzysztofie S, znasz może?

Czy dobrze widze tworzy sie kolejny RGR ? teraz Spadki ? Wspominałeś, że grasz od wsparcia do oporu, to jeżeli teraz jest opór na H4 jeszcze nie pokonany czemu nie grasz S ? czemu nie zamykasz L ?menago pisze:
a przy okazji mozesz poszukac na h4 i pomyslec co teraz za figure tworza,a tworza ja napewno
p.s jednak dam ci skrina trendu nie zaznaczylem bo po co
P.S. Menago prośba jak cytujesz nie kasuj na początku [ quote ]
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
euro w dol, funt do gory i to ostro, korelacja nareszcie by sie rozjechala, ale malo prawdopodobne
-- Dodano: czw 22-11-2012, 12:22 --
no i testuje szczyt z 7.11, jakies propozycje?
-- Dodano: czw 22-11-2012, 12:22 --
no i testuje szczyt z 7.11, jakies propozycje?
jak cena zaliczy 1,2888 to wtedy wezme s-ke i maxymalny zjazd do 1,2760okolice nie chce mi sie liczyc teraz dokladnieklimokrates pisze:Krzysztof S kosi wszystkie pipsyDybek pisze: Nie wiem czy kojarzycie, ale przypomniał mi się trochę wątek o Krzysztofie S, znasz może?
Czy dobrze widze tworzy sie kolejny RGR ? teraz Spadki ? Wspominałeś, że grasz od wsparcia do oporu, to jeżeli teraz jest opór na H4 jeszcze nie pokonany czemu nie grasz S ? czemu nie zamykasz L ?menago pisze:
a przy okazji mozesz poszukac na h4 i pomyslec co teraz za figure tworza,a tworza ja napewno
p.s jednak dam ci skrina trendu nie zaznaczylem bo po co
P.S. Menago prośba jak cytujesz nie kasuj na początku [ quote ]
tz ,teraz juz jestem w s-ce i stpka na 1,28900,jak wytnie bedzie kolejna proba,stac mnie ,moja orgr sie zrealizowala,a ze pisza w ksiazkach ze rzadko,to owszem rzadko sa ale na rynku akcji
Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 12:30 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
ZielonaMgielka pisze:Ostatnie dwa testy juz skonsumowaly spora czesc podazy. Trzecie podejscie moze skutkowac przebiciem badz fakeoutem. Jesli short to jedynie skalp imo ale moze nie mysle za szeroko... czas pokazezastapmnie pisze:3 podejście pod szczyt, coraz bardziej mam ochotę na sella
Nie wyglada to na fake-out.
http://screencast.com/t/tRR4h1PubG
Pierwszy test tego poziomu od gory oferuje dobra okazje do L z ciasnym stopem.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 12:26 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo może zostać pokonany?klimokrates pisze: Wspominałeś, że grasz od wsparcia do oporu, to jeżeli teraz jest opór na H4 jeszcze nie pokonany czemu nie grasz S ? czemu nie zamykasz L ?
- klimokrates
- Pasjonat
A gdzie u ciebie znajduję sie kolejny opór na H4 ?menago pisze:
jak cena zaliczy 1,2888 to wtedy wezme s-ke i maxymalny zjazd do 1,2760okolice nie chce mi sie liczyc teraz dokladnie

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
to tylko wyjście na wysokość trójkąta, zara powrót
miszcz AT

miszcz AT
a jeszcze wczoraj wspominałem o możliwości 1.266 heh a tu surprise
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"