DayTrading: Czwartek 22.11.2012
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 22.11.2012
3 podejście pod szczyt, coraz bardziej mam ochotę na sella
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
zeuss pisze:jeżeli uprawiana przez ciebie analiza przynosi korzyści to ja cieszę się z twojego zadowoleniamenago pisze:dzien dobryzeuss pisze:dzień dobry to mój pierwszy post na forum
opor na m30 eurusd 1,28651
wsparcie 1,28380
zeus,pisales mi ze bede niemile zaskoczony,a jestem mile moj tp wszedl,jeszcze tylko niech orgr sie zrealizuje i bedzie git na ta chwilke brakuje mu 30pipek,napewno wejdzie ,ale nie wiem o ktorej
ok,stary ale to jest podstawa i klasyka at,ktora mowi tak a nie inaczej,nie pisalem tego wszystkiego by udowadniac komus racje,tylko po to by ktos mogl to zaczaic i zarabiac,bo na tym tu wszystkim zalezy,nie chce sie klocic ani nic,tylko ze to co pisalem bylo i jest prawda,a z tego co widze ,to masz zajebiste narzedzia do analizy-potrafisz stworzyc wizualizacje analizy itd -tylko musisz jeszcze wiecej wyobrazni uzyc,to wszystko,a na drugi raz ,jak ktos pokazuje,to nie mow mu ze tak nie jest,tylko pomysl czy czasem ten ktos moze miec racje,bo cala swoja energie wykorzystujesz by udowodnic ze ktos sie myli,a mozesz ja wykorzystac do myslenia szerszego i zastanawiac sie co zrobi rynek,a nie co ty bys chcial,wtedy tez depo bedziesz robil z 200% wprzy takich akcjach w dwa tygodnie i bedziesz mial kasy od zajebania
- ZielonaMgielka
- Maniak
Ostatnie dwa testy juz skonsumowaly spora czesc podazy. Trzecie podejscie moze skutkowac przebiciem badz fakeoutem. Jesli short to jedynie skalp imo ale moze nie mysle za szeroko... czas pokazezastapmnie pisze:3 podejście pod szczyt, coraz bardziej mam ochotę na sella

- zastapmnie
- Pasjonat
dzięki, ZM
ciekawe spostrzeżenie na temat QE3
wychodzi, że kasa dopiero trafiła na rynek...
http://stojeipatrze.blogspot.com/2012/1 ... .html#more
ciekawe spostrzeżenie na temat QE3
wychodzi, że kasa dopiero trafiła na rynek...
http://stojeipatrze.blogspot.com/2012/1 ... .html#more
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
menago jaki miałes DD przy tej piramidzie tak z ciekawosci pytam bo uwazam, ze tak czy siak wczesniej czy pozniej oddasz te 200%, oczywiscie zycze Ci jak najlepiej. Powodzenia
ja już nie wim o co ci chodzi. Podaj dwa warunki do wystąpienia oRGR po raz trzeci.menago pisze:bla,bla,bla,bla orgr
ale do szczytu z 7.11 brakuje 9 pipsow powinni dzis dociagnac, ja zaczekam
1 trend spadkowy,a reszte widzisz,ale nie patrz na warunki,ktore masz w ksiazkach,nie kazda tak ma wygladac,kadzy zawodowiec ci to powie,ze tam sa dokladne a w realu niestety,dlatego pisalem bys uzywal wyobrazni,bo szkoda takich okazji,skoro sa dwa ramiona i leb,po trendzie spadkowym to mozesz ja juz kwalifikowac,pogadaj ze starymi traderami,albo z kims dobrym od atzeuss pisze:ja już nie wim o co ci chodzi. Podaj dwa warunki do wystąpienia oRGR po raz trzeci.menago pisze:bla,bla,bla,bla orgr
a ze w ksiazkach pisza,by prawe ramie bylo najlepiej potwierdzone 5,to niech tak pisza,tylko ze nie zawsze tak jest-wiecej wyobrazni i wiare w swoje myslenie
Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 11:40 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
a moze zeuss, po prostu przekaz kase do zarzadzania dla menago, ewentualnie wymiencie sie numerami gg i kopiuj od niego sygnaly
)

3 rjke tak samo meczyli na h4 jak teraz 5 taka meczona