menago pisze:wtedy tez depo bedziesz robil z 200% wprzy takich akcjach w dwa tygodnie i bedziesz mial kasy od zajebania
Od ilu miesiecy trzepiesz juz taka kapuche Menago?
menago pisze:wtedy tez depo bedziesz robil z 200% wprzy takich akcjach w dwa tygodnie i bedziesz mial kasy od zajebania
tak duza toZielonaMgielka pisze:menago pisze:wtedy tez depo bedziesz robil z 200% wprzy takich akcjach w dwa tygodnie i bedziesz mial kasy od zajebania
świetnie, więc pokaż mi trend spadkowy potwierdzony a w nim piątą falę i oRGRmenago pisze:1 trend spadkowy,a reszte widzisz,ale nie patrz na warunki,ktore masz w ksiazkach,nie kazda tak ma wygladac,kadzy zawodowiec ci to powie,ze tam sa dokladne a w realu niestety,dlatego pisalem bys uzywal wyobrazni,bo szkoda takich okazji,skoro sa dwa ramiona i leb,po trendzie spadkowym to mozesz ja juz kwalifikowac,pogadaj ze starymi traderami,albo z kims dobrym od atzeuss pisze:ja już nie wim o co ci chodzi. Podaj dwa warunki do wystąpienia oRGR po raz trzeci.menago pisze:bla,bla,bla,bla orgr
a ze w ksiazkach pisza,by prawe ramie bylo najlepiej potwierdzone 5,to niech tak pisza,tylko ze nie zawsze tak jest-wiecej wyobrazni i wiare w swoje myslenie
Nie wiem czy kojarzycie, ale przypomniał mi się trochę wątek o Krzysztofie S, znasz może?menago pisze:tak duza toZielonaMgielka pisze:menago pisze:wtedy tez depo bedziesz robil z 200% wprzy takich akcjach w dwa tygodnie i bedziesz mial kasy od zajebania
w sumie od niedawna,1,5 miesieca,ale nie wazne, wazne ze dziala,
system ktory polecam,to wejscia na wsparciach i oporach,miejsce i decyzje sami podejmiecie,oczywiscie jak najpierw okreslicie trend,pozniej ustawienie stopki tak by byla mala strata,a jak cena wyjdzie z miejsca,ustawienie stopki tak by zlecenie nie przynioslo straty,wtedy mozena juz tylko czekac az bedzie cena pokonywala kolejne opory i wsparcia,tym samy podnaszac stopki,a jak wytnie stopke na zero wchodze drugi raz i tak o bolu az cena odbije z miejsca zlecania
a tp sell limity i bay limit,to juz sami musicie okreslic po at
skromność przede wszystkimzeuss pisze:
i nie znam nikogo lepszego ode mnie od AT