Szkolenia - Czy warto?
Re: Szkolenia - Czy warto?
Program dość ciekawy i cena w sumie uczciwa jak za tyle godzin.
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
Szkolenie szkoleniem, ale dostajesz papier studiów podyplomowych, a szkolący na tym forum nawet fv nie wystawiają 

Własnie dlatego uznałem że to ciekawy temat może być, trochę daleko do Wroc ale można to pogodzić z tradingiemziom_szybkiego_lopeza pisze:Szkolenie szkoleniem, ale dostajesz papier studiów podyplomowych, a szkolący na tym forum nawet fv nie wystawiają

(matko boska jaka szkoda że OLT padło

postaram się nawiązać jakiś kontakt ze studentami tych studiów i może jakieś materiały, skrypty uda się wyciągnąć

Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon!
-
- Stały bywalec
Proszę kolegę micjata o więcej info o tym kierunku gdy będzie już coś więcej wiedział
I tu się kolega myli bo ja dostałam fakturę i mało tego jestem zadowolona z efektówziom_szybkiego_lopeza pisze:Szkolenie szkoleniem, ale dostajesz papier studiów podyplomowych, a szkolący na tym forum nawet fv nie wystawiają

Ja również poproszę kolegę Micjata o więcej informacji gdy tylko takowe posiądzie
Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon!
- jamesfisher
- Pasjonat
Ktoś wybiera się na AT Day w Gdańsku 17 listopada?
micjat pisze:Nie jest to "szkolenie" ale kierunek studiów związany z inwestowaniem
http://www.wsb.wroclaw.pl/studia-podypl ... y-inwestor
co myślicie o czymś takim?
Witam ktoś wie czy w wawie jest coś takiego? Pytam się bo może do jakiejś szkoły bym poszedł

Cenka opada
Według mnie nie warto bo nie sądze aby ktoś był wstanie nauczyć zarabiać np. na FOREXIE na takim szkoleniu. Lekka ściema jak z robotami EA na allegro. Jedna z zasad dobrego systemu to jegło mała prawie "0" popularność. ponad 95% traderów musi stracić kasę dla tego mniej niż 5 % naprwdę zarabających na Forexie.Szkolenia - Czy warto?
>WWW< Serwis Internetowy Poświęcony FOREX, CFDs, EA, Programom Afiliacyjnym Forex, Brokerom Forex.
- Koyaanisqatsi
- Zbanowany
Jeśli ktoś twierdzi, że nauczy CIę zarabiać na FX, to jest albo geniuszem albo oszustem. Jednak dobry szkoleniowiec może Cię tak poprowadzić, że stworzysz swoją własną strategię, dzięki której będziesz regularnie zarabiać.alien1983 pisze:Według mnie nie warto bo nie sądze aby ktoś był wstanie nauczyć zarabiać np. na FOREXIE na takim szkoleniu.Szkolenia - Czy warto?