Chociaż kasa nie jest rewelacyjna ale zawsze można się wypromować troszkę....
http://bartekpopiel.pl/pracuj-z-pasja/i ... na-ebooku/
gościu sprzedał 1730 szt i zarobił .....2758zł

A mówią że to taki złoty biznes.
Ale dlaczego sie tak poczules ? Postaw sie w jego sytuacji , dostalbys 10 to mozliwe ze stwierdzilbys ze to za malo i chcesz nastepne 10 . Potem kto wie czy zdecydowalbys sie przeszkolic . Pewnie znalazloby sie kilku cwaniaczkow co by tylko nicki zmieniali .amerro pisze:poczułem się oszurany, umoczony i okłamywany...
rabit to pokręcona logika... nikt mu nie karze dawać w nieskończoność jakichkolwiek sygnałów a nawet gdyby dawał to i 99,9% ludzi po 10 nie byłaby w stanie się domyślić o co chodzi... no bo jak? przy takiej mnogości wskaźników, paternów itp... dla mnie to dowodzi jednego... ktoś nie chce pokazać co potrafi bo GÓWNO wie... a malować ładnie w paincie to i moje dziecko potrafi... pokazałem to raz w dzienniku zicmara i jego klakierówrabit pisze:Postaw sie w jego sytuacji , dostalbys 10 to mozliwe ze stwierdzilbys ze to za malo i chcesz nastepne 10
no i dobrze zrobiłeś.. bo zapamiętaj - to taki typ marketingu - w nim właśnie o to chodzi abyś "był niżej" i sam błagał o szkolenie swojego "miszcza" (celowo nie mistrza)amerro pisze:no i... usunąłem Pawła z moich kontaktów
mnie śmieszą, Ciebie nie muszą...kupidyn pisze:te pozakreslane fragmenty to niby że takie szczególne śmieszne?
raczej ośmieszaczem naciągaczy panie 222T-REX pisze:...czy pan 53 posty też nie jest naciągaczem?
SAMCZYK pisze:...było jak było, szurałem, moczyłem, okłamywałem...
źródłoSAMCZYK pisze:Oczywiście że chciałem się wkupić w ludzi którzy mają kasę bo sam jej nie miałem i chciałem być w tej "śmietance" ale nic za darmo. Więc pieprzyłem bzdury myśląc że w tym jest siła.