Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Może niech eboka napisze na otarcie łez. :)
Chociaż kasa nie jest rewelacyjna ale zawsze można się wypromować troszkę....
http://bartekpopiel.pl/pracuj-z-pasja/i ... na-ebooku/
gościu sprzedał 1730 szt i zarobił .....2758zł :mrgreen:
A mówią że to taki złoty biznes.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

amerro

Nieprzeczytany post autor: amerro »

Jako, że Pawła (GlobalDirect, pawelicilimited vel SAMCZYK) bardzo lubię/lubiłem i miałem go w swoich kontaktach Skype, to pewnego pięknego dnia ( Friday, June 08, 2012 ) postanowiłem zagaić na temat szkoleń... Pawle, mam nadzieję, że się nie obrazisz, jeżeli pozwolę sobie tutaj wkleić kawałek naszej rozmowy :)

Obrazek

Obrazek

Po czym po tej rozmowie poczułem się oszurany, umoczony i okłamywany... no i... usunąłem Pawła z moich kontaktów :(

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

amerro pisze:poczułem się oszurany, umoczony i okłamywany...
Ale dlaczego sie tak poczules ? Postaw sie w jego sytuacji , dostalbys 10 to mozliwe ze stwierdzilbys ze to za malo i chcesz nastepne 10 . Potem kto wie czy zdecydowalbys sie przeszkolic . Pewnie znalazloby sie kilku cwaniaczkow co by tylko nicki zmieniali .
Ale zeby nie bylo ze bronie kolege bo po tym co przeczytalem na jego temat to naprawde "barwna" postac ...
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

rabit pisze:Postaw sie w jego sytuacji , dostalbys 10 to mozliwe ze stwierdzilbys ze to za malo i chcesz nastepne 10
rabit to pokręcona logika... nikt mu nie karze dawać w nieskończoność jakichkolwiek sygnałów a nawet gdyby dawał to i 99,9% ludzi po 10 nie byłaby w stanie się domyślić o co chodzi... no bo jak? przy takiej mnogości wskaźników, paternów itp... dla mnie to dowodzi jednego... ktoś nie chce pokazać co potrafi bo GÓWNO wie... a malować ładnie w paincie to i moje dziecko potrafi... pokazałem to raz w dzienniku zicmara i jego klakierów :lol:
amerro pisze:no i... usunąłem Pawła z moich kontaktów
no i dobrze zrobiłeś.. bo zapamiętaj - to taki typ marketingu - w nim właśnie o to chodzi abyś "był niżej" i sam błagał o szkolenie swojego "miszcza" (celowo nie mistrza)

Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Ciekawy , nie do konca mnie zrozumiales . Zaden dobry szkoleniowiec nie bedzie udostepnial takich "uslug" po to by udowodnic ze jego sys jest dobry , z przyczyn ktore wyzej napisalem . Co najwyzej pokaze historie transakcji .
Z drugiej strony nawet jesli , niczego to nie dowodzi . Nawet kiepskiemu trejderowi moze sie udac kilka trejdow a w razie czego to przeciez jestesmy na FX i takie sytuacje sie zdazaja .
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

jeśli ktoś mógłby przedstawić historię swojego konta (oczywiście na plusie), to miałby dostęp do nieograniczonej kasy, ludzie by się do niego pchali drzwiami i oknami, żeby zainwestował ich kasę.

Jeśli ktoś nie ma wyników, to zostają mu szkolenia i pisanie eboków.

Taka prawda.

amerro

Zdecydowałem się opublikować pierwszą część rozmowy z Pawłem (GlobalDirect, pawelicilimited vel SAMCZYK). Zastanawiałem się co prawda nad wyborem odpowiedniego miejsca, w którym mam to zrobić, ostatecznie jednak pomiędzy wątkiem HUMOR, a Szkolenia - Czy warto?, wybrałem to drugie :) Enjoy!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

te pozakreslane fragmenty to niby że takie szczególne śmieszne?

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

A ja rozumiem, że teraz moderatorzy poproszą pana amerro o logi ze skypa i porównają IP global, pawelmilicili i Samczyk z tymi niusami? Bo wszak podaną informację trzeba by sprawdzić, tak na wszelki wypadek czy pan 53 posty też nie jest naciągaczem? To chyba standardowa procedura tutaj więc czekam....
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

amerro

kupidyn pisze:te pozakreslane fragmenty to niby że takie szczególne śmieszne?
mnie śmieszą, Ciebie nie muszą...
T-REX pisze:...czy pan 53 posty też nie jest naciągaczem?
raczej ośmieszaczem naciągaczy panie 222
SAMCZYK pisze:...było jak było, szurałem, moczyłem, okłamywałem...
SAMCZYK pisze:Oczywiście że chciałem się wkupić w ludzi którzy mają kasę bo sam jej nie miałem i chciałem być w tej "śmietance" ale nic za darmo. Więc pieprzyłem bzdury myśląc że w tym jest siła.
źródło -> http://forum.rynek-forex.pl/viewtopic.p ... 8&start=30

ODPOWIEDZ