DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012
może o to kaman z tym wyczekiwaniem, sapina dotyka oporu Fibo
czekanie na stany
ropka widać na ochotę rosnąć, szczególnie że bardziej obiektywnym odzwierciedleniem nastrojów jest Brent, i będzie nagonka do zmniejszenia spreadu
czekanie na stany
ropka widać na ochotę rosnąć, szczególnie że bardziej obiektywnym odzwierciedleniem nastrojów jest Brent, i będzie nagonka do zmniejszenia spreadu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
stray wkleilem ci formulke,a ja nie musz ci mowic co wiem,tylko co twierdze, o tamtej glowie ci pisalem ze nadaje kierunek to 1,a po 2 target moj wzietyzeuss pisze:pamiętam wszystkie twoje posty od momentu kiedy nie chciałeś podać kilku podstawowych warunków do powstania SHS, co skłania mnie do wyciągnięcia wniosków o braku wiedzy w temacie. Chodzi oczywiście o twoją pierwszą głowę wyimaginowaną z TP 1,26600. Poprzez poddanie się przeze mnie, bo reszta wzięła wymianę argumentów za kłótnię. Do terażniejszej wyimaginowanej odwróconej głowy w braku trendu spadkowego.menago pisze:
jak przejrzysz forum i moje posty ze skrinami,to wklejalem go wczoraj tez i dzisiaj,poza tym caly czas twierdze od 2 tyg ze atak na 1,3170
a linia 1,2775 to ta sama co ty zaznaczyles,i nie neguj mnie,tylko pomysl czy tak nie moze byc,bo inaczej nigdy nie uwierzysz komus tylko bedziesz pewny siebie,poza tym skad wiecz czy ja nie jestem traderem na etacie np,albo ze skonczylem prace w banku a zarabiam dla siebie,ja czy ktos inny co dobrze radzi,gdy by tak bylo np to co wtedy? przeanalizuj moje posty,ale jest ich juz duzo ,to zobaczysz ,czy nie mialem racji we wszystkich rzeczach co pisalem
Przeczytaj uważnie regulamin DT i może za którymś tam razem dojdziesz do wniosku, że wątek nie służy do przekonywania o słuszności swoich decyzji w grze na fx tylko do wymiany obiektywnych opinii o sesji dziennej. Bo przecież forex jest nieprzewidywalny
3chcesz mi powiedziec za na h4 od 31,10 mamy konsolke lub wzrostowy,na jaki ty wykres patrzysz,tak samo jak te gwiazdy zes wkleil
perfekcyjnie wyjaśniłeś swoje rgr-r i orgr-ymenago pisze:
formacja głowy i ramion stosunkowo rzadko pojawia się na wykresach, choć bardzo dużo osób „widzi ją” niemal w każdej strukturze korekcyjnej (szczególnie w trójkach korekcyjnych)
ja już kończe kłótnie

powodzenia traderze na etacie

jaki tu jest trend???jezeli to nie jest spadkowy,to dalczego tak twierdzicie?taki qwiz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jesli usuniesz te dziesiatki indykow to moze zobaczymy cene 

nie chodzi tu o cene,a o trendZielonaMgielka pisze:Jesli usuniesz te dziesiatki indykow to moze zobaczymy cene
i nie dziesiatki a 3- ichimoku, srednia 200 dniowa i volumen na dole
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 12:07 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
odpowiedz napewno będzie wielkim zaskoczeniem dla ciebie, ale po kolei trend główny niepotwierdzony spadkowy, zanegowany spadkowy i niepotwierdzony wzrostowymenago pisze:jaki tu jest trend???jezeli to nie jest spadkowy,to dalczego tak twierdzicie?taki qwiz

tu sie z toba zgodze,piszamy juz od srody sam to napisales ze trend na tych interwalach sie odwrocil,co jest kolejna rzecza rysowania figur-wiesz co ta sa trendliners????zeuss pisze:odpowiedz napewno będzie wielkim zaskoczeniem dla ciebie, ale po kolei trend główny niepotwierdzony spadkowy, zanegowany spadkowy i niepotwierdzony wzrostowymenago pisze:jaki tu jest trend???jezeli to nie jest spadkowy,to dalczego tak twierdzicie?taki qwiz
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 12:09 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
ale teraz jest punkt decyzyjny czy to koniec korekty w trendzie wzrostowym (od 24.07.2012), jutro jak stwierdzą jak wygląda finansowanie Grecji to może sytuacja bardziej się wyklaruje
poza tym to rynek walutowy i kwestia hossy, bessy ma trochę inne znaczenie w porównaniu z indeksami giełdowymi albo danymi makro
poza tym to rynek walutowy i kwestia hossy, bessy ma trochę inne znaczenie w porównaniu z indeksami giełdowymi albo danymi makro
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 12:11 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
proponuje postawić tarota 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!