Widzę że, w tym dziale Murphy wiele by się nauczył i zamiast 1000 stron mój podręcznik do AT miał by ich 50000

Pozdrowienia i pipsów

nie wiem jak rozumieć koniec korekty wrostów, ze wzrosty z lata się skończyły i one były korektą i teraz 1,16zeuss pisze: Anal i tycy zakładają koniec korekty wzrostów 1,20600-1,31300.
a ja nie ma podręcznikaeko pisze:... i zamiast 1000 stron mój podręcznik do AT miał by ich 50000
Eko pisze:Dawno mnie tu nie było, tak wpadłem z nudów
Widzę że, w tym dziale Murphy wiele by się nauczył i zamiast 1000 stron mój podręcznik do AT miał by ich 50000
Pozdrowienia i pipsów
pr7emo pisze:patrze na h4 i mam obawę czy aby edziu nie ukończył fali
mógłbyś wkleić od czasu do czasu wykres, żeby to lepiej zobrazowaćmenago pisze:pr7emo pisze:patrze na h4 i mam obawę czy aby edziu nie ukończył fali
ja mysle ze to dobiero 3 leci,ale napewno znajda sie tacy ,co mnie zaneguja
pr7emo pisze:mógłbyś wkleić od czasu do czasu wykres, żeby to lepiej zobrazowaćmenago pisze:pr7emo pisze:patrze na h4 i mam obawę czy aby edziu nie ukończył fali
ja mysle ze to dobiero 3 leci,ale napewno znajda sie tacy ,co mnie zaneguja
koniec korekty wzrostów można rozumieć w jeden sposób.BOCZEK pisze:nie wiem jak rozumieć koniec korekty wrostów, ze wzrosty z lata się skończyły i one były korektą i teraz 1,16zeuss pisze: Anal i tycy zakładają koniec korekty wzrostów 1,20600-1,31300.
czy obecna korekta wzrostów z lata sie skończyła i lecimy na 1,36
???