DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany

Prognoza EURUSD na dzisiaj (19.11.2012)

Czas głosowania minął 19 lis 2012, 19:36

Wzrost
48
59%
Bez zmian
2
2%
Spadek
32
39%

Liczba głosów: 82

Awatar użytkownika
marker74
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012

Post autor: marker74 »

eurusd h1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 10:53 przez marker74, łącznie zmieniany 3 razy.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Nowy123 »

KAble nie raguje na edzia jak w Piatek

a na 1 h zrobili zmyle w dol po pierwszej 1 h pewnie wielu wchodzilo w S a bankstera zrobila odwrót i po sl przejechala wszystko przed danymi z Wloch :)

chodz myslalem ze zjada nizej by skosnym po SL pojechac ;)

ale cos brak dalszej dynamiki hmm :roll:
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 10:48 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

menago
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: menago »

ZielonaMgielka pisze:
menago pisze:
naucz sie tego na pamiec,nie wszystko musi wygladac jak w ksiazkach
Nie pisze o tym co jest w ksiazkach ale o zwyklym zdrowym rozsadku. Nie bede sie wiecej sprzeczal :)
dlatego tak to napisalem,wiesz ze jak tak bedziesz podchodzil,to rzadko mozesz zarobic na takich okazjach

no i pomysl,dlaczego wszyscy dzisiaj analitycy co ich slyszalem mowia ,ze eurusd moze wzrosnac o jedna figure,
ja na nia juz czekam od tammtego tygodnia

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Post autor: BOCZEK »

pipsy kosić trzeba!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 10:46 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Post autor: ZielonaMgielka »

ZielonaMgielka pisze:M5 walczy ze wsparciem

http://screencast.com/t/S5qCnWkaVv
M5 close below? check
First time back? check

http://screencast.com/t/kJqOlax40

-- Dodano: 19 lis 2012, 10:47 --
menago pisze:
ZielonaMgielka pisze:
menago pisze:
Nie pisze o tym co jest w ksiazkach ale o zwyklym zdrowym rozsadku. Nie bede sie wiecej sprzeczal :)
dlatego tak to napisalem,wiesz ze jak tak bedziesz podchodzil,to rzadko mozesz zarobic na takich okazjach

no i pomysl,dlaczego wszyscy dzisiaj analitycy co ich slyszalem mowia ,ze eurusd moze wzrosnac o jedna figure,

Jesli to Tobie dziala to nic tylko zyczyc powodzenia. Nie czytuje wypocin analitykow... nie warto :)

menago
Pasjonat
Pasjonat

naucz sie tego na pamiec,nie wszystko musi wygladac jak w ksiazkach[/quote]

Nie pisze o tym co jest w ksiazkach ale o zwyklym zdrowym rozsadku. Nie bede sie wiecej sprzeczal :)[/quote]

ja na nia juz czekam od tammtego tygodnia[/quote]

Jesli to Tobie dziala to nic tylko zyczyc powodzenia. Nie czytam analitykow... nie warto :)[/quote]

ale mnie zle przeczytales,bo napisalem ze slyszalem ich nie czytalem,poza ty,tez ich nie czytam,bo nie musze,tylko ze mam caly czas wlaczone tvc cnbc,by byc caly czas czujnym na jakas plote,a tam mowia i slysze mimo chodem

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Post autor: ZielonaMgielka »

Cos mowic musza ... w koncu im placa za klepanie szczeka , nie za performance :)
.... Osobiscie nie moge sie skupic kiedy slysze ten sztuicznie pompowany suspens.

menago
Pasjonat
Pasjonat

ZielonaMgielka pisze:Cos mowic musza ... w koncu im placa za klepanie szczeka , nie za performance :)
.... Osobiscie nie moge sie skupic kiedy slysze ten sztuicznie pompowany suspens.

tak,nie wszyscy mowia dobrze,ale od kazdego cos mozna wziac dla siebie,no i jestes z info na bierzaco

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: zeuss »

menago pisze:
ZielonaMgielka pisze:
menago pisze:

eurusd moze wzrosnąć, ale napewno nie ze względu na życzeniową głowę. Anal i tycy zakładają koniec korekty wzrostów 1,20600-1,31300.
Twoj orgr jest poprostu fantastyczny. Nie spełnia ani jednego warunku.

menago
Pasjonat
Pasjonat

eurusd moze wzrosnąć, ale napewno nie ze względu na życzeniową głowę. Anal i tycy zakładają koniec korekty wzrostów 1,20600-1,31300.
Twoj orgr jest poprostu fantastyczny. Nie spełnia ani jednego warunku.[/quote]

juz ,to pisalem,ze nie musi wygladac jak w ksiazce,ale on dla mnie nie musial nigdy tak wygladac ,wazny jest target,a reszta sie okaze.a skoro sie kierujesz ksiazkowo,a nie doswiadczeniem to oki,ja tak zakladam i juz

p.s znowu mi piszesz ,zyczeniowa,jak tamta z d 1,tylko ze wtedy moj zakladany target na tej wyimagowanej glowie wszedl

i stary a dlaczego ma wzrosnac,to ja tez wiem,od dwoch tygodni o tym pisze,napewno nie liczylem na orgr,to bylo narzedzie do ustawienia tp i sell limit ,na ta chwilke
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 11:06 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany