DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj (19.11.2012)

Czas głosowania minął 19 lis 2012, 19:36

Wzrost
48
59%
Bez zmian
2
2%
Spadek
32
39%

Liczba głosów: 82

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

może o to kaman z tym wyczekiwaniem, sapina dotyka oporu Fibo
czekanie na stany
ropka widać na ochotę rosnąć, szczególnie że bardziej obiektywnym odzwierciedleniem nastrojów jest Brent, i będzie nagonka do zmniejszenia spreadu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: menago »

zeuss pisze:
menago pisze:

jak przejrzysz forum i moje posty ze skrinami,to wklejalem go wczoraj tez i dzisiaj,poza tym caly czas twierdze od 2 tyg ze atak na 1,3170

a linia 1,2775 to ta sama co ty zaznaczyles,i nie neguj mnie,tylko pomysl czy tak nie moze byc,bo inaczej nigdy nie uwierzysz komus tylko bedziesz pewny siebie,poza tym skad wiecz czy ja nie jestem traderem na etacie np,albo ze skonczylem prace w banku a zarabiam dla siebie,ja czy ktos inny co dobrze radzi,gdy by tak bylo np to co wtedy? przeanalizuj moje posty,ale jest ich juz duzo ,to zobaczysz ,czy nie mialem racji we wszystkich rzeczach co pisalem
pamiętam wszystkie twoje posty od momentu kiedy nie chciałeś podać kilku podstawowych warunków do powstania SHS, co skłania mnie do wyciągnięcia wniosków o braku wiedzy w temacie. Chodzi oczywiście o twoją pierwszą głowę wyimaginowaną z TP 1,26600. Poprzez poddanie się przeze mnie, bo reszta wzięła wymianę argumentów za kłótnię. Do terażniejszej wyimaginowanej odwróconej głowy w braku trendu spadkowego.
Przeczytaj uważnie regulamin DT i może za którymś tam razem dojdziesz do wniosku, że wątek nie służy do przekonywania o słuszności swoich decyzji w grze na fx tylko do wymiany obiektywnych opinii o sesji dziennej. Bo przecież forex jest nieprzewidywalny :-p
stray wkleilem ci formulke,a ja nie musz ci mowic co wiem,tylko co twierdze, o tamtej glowie ci pisalem ze nadaje kierunek to 1,a po 2 target moj wziety
3chcesz mi powiedziec za na h4 od 31,10 mamy konsolke lub wzrostowy,na jaki ty wykres patrzysz,tak samo jak te gwiazdy zes wkleil

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

menago pisze:

formacja głowy i ramion stosunkowo rzadko pojawia się na wykresach, choć bardzo dużo osób „widzi ją” niemal w każdej strukturze korekcyjnej (szczególnie w trójkach korekcyjnych)
perfekcyjnie wyjaśniłeś swoje rgr-r i orgr-y
ja już kończe kłótnie :-P kto miał zrozumieć, ten zrozumiał.
powodzenia traderze na etacie :lol:

menago
Pasjonat
Pasjonat

jaki tu jest trend???jezeli to nie jest spadkowy,to dalczego tak twierdzicie?taki qwiz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Jesli usuniesz te dziesiatki indykow to moze zobaczymy cene :)

menago
Pasjonat
Pasjonat

ZielonaMgielka pisze:Jesli usuniesz te dziesiatki indykow to moze zobaczymy cene :)
nie chodzi tu o cene,a o trend

i nie dziesiatki a 3- ichimoku, srednia 200 dniowa i volumen na dole
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 12:07 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

menago pisze:jaki tu jest trend???jezeli to nie jest spadkowy,to dalczego tak twierdzicie?taki qwiz
odpowiedz napewno będzie wielkim zaskoczeniem dla ciebie, ale po kolei trend główny niepotwierdzony spadkowy, zanegowany spadkowy i niepotwierdzony wzrostowy :D

menago
Pasjonat
Pasjonat

zeuss pisze:
menago pisze:jaki tu jest trend???jezeli to nie jest spadkowy,to dalczego tak twierdzicie?taki qwiz
odpowiedz napewno będzie wielkim zaskoczeniem dla ciebie, ale po kolei trend główny niepotwierdzony spadkowy, zanegowany spadkowy i niepotwierdzony wzrostowy :D
tu sie z toba zgodze,piszamy juz od srody sam to napisales ze trend na tych interwalach sie odwrocil,co jest kolejna rzecza rysowania figur-wiesz co ta sa trendliners????
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 12:09 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

ale teraz jest punkt decyzyjny czy to koniec korekty w trendzie wzrostowym (od 24.07.2012), jutro jak stwierdzą jak wygląda finansowanie Grecji to może sytuacja bardziej się wyklaruje
poza tym to rynek walutowy i kwestia hossy, bessy ma trochę inne znaczenie w porównaniu z indeksami giełdowymi albo danymi makro
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 12:11 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

proponuje postawić tarota :P
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Zablokowany