BOCZEK pisze:moim zdaniem idzie fala c z formacji abc po 5 falowym spadku .... a w zasadzie teraz powinna się zacząć kolejna fala 1
tyle ze tych formacji możemy być pewni dopiero po ich wsytąpieniu, tak pisał sam pan Eliott
dokladnie
BOCZEK pisze:moim zdaniem idzie fala c z formacji abc po 5 falowym spadku .... a w zasadzie teraz powinna się zacząć kolejna fala 1
tyle ze tych formacji możemy być pewni dopiero po ich wsytąpieniu, tak pisał sam pan Eliott
i wszystko jasnezeuss pisze:koniec korekty wzrostów można rozumieć w jeden sposób.
zeuss pisze:koniec korekty wzrostów można rozumieć w jeden sposób.BOCZEK pisze:nie wiem jak rozumieć koniec korekty wrostów, ze wzrosty z lata się skończyły i one były korektą i teraz 1,16zeuss pisze: Anal i tycy zakładają koniec korekty wzrostów 1,20600-1,31300.
czy obecna korekta wzrostów z lata sie skończyła i lecimy na 1,36
???
tak,ale jakie to spadki jak juz ,to po skalp,zreszta aby leciec na dol ,to musimy jebnac 1,2670/90 wyzej sa zlecenia bay do 1,27010 i sa tam od czwartku nocy,caly czas mocne,to po co one tam leza?MERLIN pisze:jak nie utrzymają tego byki to edek się posypie ,uwaga na m15 m30
pamiętam wszystkie twoje posty od momentu kiedy nie chciałeś podać kilku podstawowych warunków do powstania SHS, co skłania mnie do wyciągnięcia wniosków o braku wiedzy w temacie. Chodzi oczywiście o twoją pierwszą głowę wyimaginowaną z TP 1,26600. Poprzez poddanie się przeze mnie, bo reszta wzięła wymianę argumentów za kłótnię. Do terażniejszej wyimaginowanej odwróconej głowy w braku trendu spadkowego.menago pisze:
jak przejrzysz forum i moje posty ze skrinami,to wklejalem go wczoraj tez i dzisiaj,poza tym caly czas twierdze od 2 tyg ze atak na 1,3170
a linia 1,2775 to ta sama co ty zaznaczyles,i nie neguj mnie,tylko pomysl czy tak nie moze byc,bo inaczej nigdy nie uwierzysz komus tylko bedziesz pewny siebie,poza tym skad wiecz czy ja nie jestem traderem na etacie np,albo ze skonczylem prace w banku a zarabiam dla siebie,ja czy ktos inny co dobrze radzi,gdy by tak bylo np to co wtedy? przeanalizuj moje posty,ale jest ich juz duzo ,to zobaczysz ,czy nie mialem racji we wszystkich rzeczach co pisalem