Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
A co do ORGR, to się zgadzam całkowicie. Zasięg 2787 jak najbardziej.
dla mnie nawet na m5 jest za pozno juz na kupowanie wiec poczekam sobie
DayTrading: Środa 14.11.2012
-
expedient warzywniaka
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 10:53 przez expedient warzywniaka, łącznie zmieniany 2 razy.
sorka,kolezko,ale nie chodzilo mi o Ciebie,a poza tym to mam juz 40lat kolezkosureshot pisze:z toba kolezko nie wdaje sie w dyskusje , mozesz mnie nie cytowac
-- Dodano: 14 lis 2012, 11:52 --
ogolnie,to jestesmy w tradzie spadkowym,chyba ze przekroczymy 128300,wtedy moze bedzie i zmianaexpedient warzywniaka pisze:Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
ciagna ciagna ta m15, zobaczymy jakie beda korekty,
-- Dodano: śr 14-11-2012, 10:54 --
moze nareszcie cos sie urodzi
-- Dodano: śr 14-11-2012, 10:54 --
moze nareszcie cos sie urodzi
M 5 zasieg zrelizowany z zygzaka
edek close L i open S pod W1
zgadzam się z tym, że ,,wy'' jak sami stwierdziliście jesteście w trendzie spadkowym, ale jak widzicie cena eurusd rośnie od dwóch dni.menago pisze:ogolnie,to jestesmy w tradzie spadkowym,chyba ze przekroczymy 128300,wtedy moze bedzie i zmianaexpedient warzywniaka pisze:Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
no i co??
-
expedient warzywniaka
...i spada od rokuzeuss pisze:zgadzam się z tym, że ,,wy'' jak sami stwierdziliście jesteście w trendzie spadkowym, ale jak widzicie cena eurusd rośnie od dwóch dni.menago pisze:ogolnie,to jestesmy w tradzie spadkowym,chyba ze przekroczymy 128300,wtedy moze bedzie i zmianaexpedient warzywniaka pisze:Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
no i co??
zeuss a moze zamiast zlosliwosciami, podzielisz sie swoim spojrzeniem na rynek, ja np w daytradingu w ogole nie prognozuje dalej niz 2-3, swieczki do przodu
pisdze o srednioterminowym tredzie,a jak zamkniemy sie dzisiaj powyzej sredniej 200 na d1,to tred sie zmieni,a od wczoraj jestem w l-kach ,bo widze ,to co zeus teraz piszeszzeuss pisze:zgadzam się z tym, że ,,wy'' jak sami stwierdziliście jesteście w trendzie spadkowym, ale jak widzicie cena eurusd rośnie od dwóch dni.menago pisze:ogolnie,to jestesmy w tradzie spadkowym,chyba ze przekroczymy 128300,wtedy moze bedzie i zmianaexpedient warzywniaka pisze:Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
no i co??
hehe a teraz ida rozjechac stopy tych ktorzy na m15 szukali pinbara
)