DayTrading: Środa 14.11.2012
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
A co do ORGR, to się zgadzam całkowicie. Zasięg 2787 jak najbardziej.
dla mnie nawet na m5 jest za pozno juz na kupowanie wiec poczekam sobie
A co do ORGR, to się zgadzam całkowicie. Zasięg 2787 jak najbardziej.
dla mnie nawet na m5 jest za pozno juz na kupowanie wiec poczekam sobie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 10:53 przez expedient warzywniaka, łącznie zmieniany 2 razy.
sorka,kolezko,ale nie chodzilo mi o Ciebie,a poza tym to mam juz 40lat kolezkosureshot pisze:z toba kolezko nie wdaje sie w dyskusje , mozesz mnie nie cytowac
-- Dodano: 14 lis 2012, 11:52 --
ogolnie,to jestesmy w tradzie spadkowym,chyba ze przekroczymy 128300,wtedy moze bedzie i zmianaexpedient warzywniaka pisze:Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
ciagna ciagna ta m15, zobaczymy jakie beda korekty,
-- Dodano: śr 14-11-2012, 10:54 --
moze nareszcie cos sie urodzi
-- Dodano: śr 14-11-2012, 10:54 --
moze nareszcie cos sie urodzi
M 5 zasieg zrelizowany z zygzaka
edek close L i open S pod W1
zgadzam się z tym, że ,,wy'' jak sami stwierdziliście jesteście w trendzie spadkowym, ale jak widzicie cena eurusd rośnie od dwóch dni.menago pisze:ogolnie,to jestesmy w tradzie spadkowym,chyba ze przekroczymy 128300,wtedy moze bedzie i zmianaexpedient warzywniaka pisze:Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
no i co??
...i spada od rokuzeuss pisze:zgadzam się z tym, że ,,wy'' jak sami stwierdziliście jesteście w trendzie spadkowym, ale jak widzicie cena eurusd rośnie od dwóch dni.menago pisze:ogolnie,to jestesmy w tradzie spadkowym,chyba ze przekroczymy 128300,wtedy moze bedzie i zmianaexpedient warzywniaka pisze:Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
no i co??

zeuss a moze zamiast zlosliwosciami, podzielisz sie swoim spojrzeniem na rynek, ja np w daytradingu w ogole nie prognozuje dalej niz 2-3, swieczki do przodu
pisdze o srednioterminowym tredzie,a jak zamkniemy sie dzisiaj powyzej sredniej 200 na d1,to tred sie zmieni,a od wczoraj jestem w l-kach ,bo widze ,to co zeus teraz piszeszzeuss pisze:zgadzam się z tym, że ,,wy'' jak sami stwierdziliście jesteście w trendzie spadkowym, ale jak widzicie cena eurusd rośnie od dwóch dni.menago pisze:ogolnie,to jestesmy w tradzie spadkowym,chyba ze przekroczymy 128300,wtedy moze bedzie i zmianaexpedient warzywniaka pisze:Szukam formacji prospadkowych bo taki mam teraz trend i nie chodzi tu tylko o moje pozycje.
no i co??
hehe a teraz ida rozjechac stopy tych ktorzy na m15 szukali pinbara
)