DayTrading: Środa 14.11.2012
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
"czasami" warto spojrzec na inne inerwaly np.wczorajsze d1,a tam piekny mlotek....
czemu złośliwościami, pytam bo mówienie ogólnie o trendzie niewiele mówi, dla mnie np. ogólny trend jest wzrostowy od wielu lat. No i co z tego??sureshot pisze:zeuss a moze zamiast zlosliwosciami, podzielisz sie swoim spojrzeniem na rynek, ja np w daytradingu w ogole nie prognozuje dalej niz 2-3, swieczki do przodu
Nie prognozujesz dalej niż 2-3 świeczki jakie D1, W1, m30??
h1 eurusd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
czemu złośliwościami, pytam bo mówienie ogólnie o trendzie niewiele mówi, dla mnie np. ogólny trend jest wzrostowy od wielu lat. No i co z tego??sureshot pisze:zeuss a moze zamiast zlosliwosciami, podzielisz sie swoim spojrzeniem na rynek, ja np w daytradingu w ogole nie prognozuje dalej niz 2-3, swieczki do przodu
Nie prognozujesz dalej niż 2-3 świeczki jakie D1, W1, m30??
uczę się dopiero

obserwuje m15, wiec m15, na au falszywe wybicie?
to by bylo na tyle na edku na razie maks jeszcze proba na MA 200 na h1 USA wejdzie znowu w dol SP500 spusci a FOMC o 20 to jeszcze do bazy edka moga zjechac 

trend od wczoraj
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dobre , ja tylu srednich i wskaznikow za jednym zamachem nie mialem nawet dawno temu na samym poczatku, moze specjalnie dla mnie jak bys mogl narysowac gruba strzalka konkretnie w ktora strone ten trend?? 

to co widzisz w kanale wzrostowym,to nazywam trendem od wczorajsureshot pisze:dobre , ja tylu srednich i wskaznikow za jednym zamachem nie mialem nawet dawno temu na samym poczatku, moze specjalnie dla mnie jak bys mogl narysowac gruba strzalka konkretnie w ktora strone ten trend??
albo otworz sobie h1,pociagnij linie na dolkach i bedziesz mial linie tredu
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 11:22 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ma zawracać - to teraz jest na to dobry moment. (pisałem wczoraj)
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p527795
z targetem 1.2600
1.2620
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p527795
z targetem 1.2600

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴