DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 lis 2012, 23:00

Wzrost
42
51%
Bez zmian
10
12%
Spadek
30
37%

Liczba głosów: 82

menago
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012

Nieprzeczytany post autor: menago »

zeuss pisze:
menago pisze:tu masz link naszej klotni
jakiej kłótni, ja zadaję pytania, ty nie umiesz odpowiedzieć, to tyle.Rozmawiamy sobie o formacjach odwrócenia trendu, czyżnie?? :)
owszem,tak bylo,ale zaczelo sie od tego ,ze jak merlin pokazal motylka,ja napisalem ze po mojemu to rejon 2748 bedzie punktem zwrotym,bo.....reszte doczytasz jak do tego wrocisz,a ty napisales,ze tam nic nie ma tu uwazalem ze zaczelismy sie klocic

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

crok. pisze:co im teraz chodzi po tych pejsowych glowkach bo juz nie wiem jak sie ustawic:) :mrgreen:

ISM słabe, to będziemy więcej drukować. Osobiście patrząc na ostatnie godzinowe świeczki po tych danych, myślę że podciągną do góry, może nawet pod 1.2890 (niekoniecznie dziś), a potem się pobawimy w sprzedawanie podbitek.

Ja to tak widzę.

@Menago

Też celowałem w nawrotkę tam gdzie piszesz, ale patrz też co się dzieje na wykresie.

Na H1 i M30 ostatnie świeczki wyglądają jak zbiórka kupujących. - Żebyś się czasem nie przejechał z tym kierowaniem wykresem. Z reguły jak coś nie chce spadać - to pewnie będzie rosnąć. Na tym poziomie wisimy od kilku dobrych godzin.

Zdaje się że komuś naprawdę zależy na obronie tego poziomu opcyjnego. (1.2775)

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: menago »

Mpapiez pisze:
crok. pisze:co im teraz chodzi po tych pejsowych glowkach bo juz nie wiem jak sie ustawic:) :mrgreen:

ISM słabe, to będziemy więcej drukować. Osobiście patrząc na ostatnie godzinowe świeczki po tych danych, myślę że podciągną do góry, może nawet pod 1.2890 (niekoniecznie dziś), a potem się pobawimy w sprzedawanie podbitek.

Ja to tak widzę.

@Menago

Też celowałem w nawrotkę tam gdzie piszesz, ale patrz też co się dzieje na wykresie.

Na H1 i M30 ostatnie świeczki wyglądają jak zbiórka kupujących. - Żebyś się czasem nie przejechał z tym kierowaniem wykresem. Z reguły jak coś nie chce spadać - to pewnie będzie rosnąć. Na tym poziomie wisimy od kilku dobrych godzin.
wiem,dlatego jak napisalem czekam z zamknieciem -ski,tylko ze wtym miejscu nie powinno byc zwrotu,ale to wedlug mnie ,a jak sie pokaze jakis mlotek z potwierdzeniem to zdaze z l-ka

zapomnialem dodac ze licze w tej kwesti na city....ze mi pomoze
Zdaje się że komuś naprawdę zależy na obronie tego poziomu opcyjnego. (1.2775)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

SP500 podciagja i edka tez brakuje mi testu 1400 1390 na SP500 ale kasowym indeksem pewnie beda trzymali banksterzu az do wyboro nad 1400 psychol.

-- Dodano: pn 05-11-2012, 17:42 --

niech domkna luke na SP500 pod UE podciagnac i zobaczymy co zrobia

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

kabel już więcej odbił od Edka mimo gorszych danych...

powybijali na EURAUD, czy EUCAD trochę niskich poziomów... Jeśli mieli wejśc - to weszli - nisko.
Jeśli nie oni to Azja dokończy dzieła
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

ssania na euro cos nie widac a chwilowej korekty to juz wogole
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

moczymorda
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: moczymorda »

czy granie buy ze sl 1.2766 ma sens?

Awatar użytkownika
tuvok
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tuvok »

Mpapiez pisze:[quote="crok."

Pełna zgoda. Dodam jescze tylko, że wszystko to dzieje się przy pro-wzrostowych oscylatorach na H1 (RSI, CCI). Dodatkowo ATR rośnie co wg mnie potwierdza możliwość odbicia w górę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Expect the Unexpected...

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

281-2??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

BOCZEK pisze:281-2??
moze dadz rade tam podjechac :)

Zablokowany