sory 12750 milo byc dokladnie 50-58menago pisze:Nowy123 pisze:slabo im to idzie moze jeszcze moze dipa zobaczymy na 129750 okolice
-- Dodano: pn 05-11-2012, 19:48 -
o ktos bierze pod uwage tez ten obszaram,nie jestem sam.............
DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012
Można powiedzieć że w obydwie strony ciulowo idzie.
Z jednej strony wykres jest pod presją, z drugiej strony mamy fajny młotek na h1 i możliwe że zaraz wskoczymy nad MA100 na M5 więc może jednak będzie to podbicie.
Ja jakoś nie wierze w to 1.2750 dzisiaj już.
Z jednej strony wykres jest pod presją, z drugiej strony mamy fajny młotek na h1 i możliwe że zaraz wskoczymy nad MA100 na M5 więc może jednak będzie to podbicie.
Ja jakoś nie wierze w to 1.2750 dzisiaj już.
- ForexTig3r
- Maniak
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
tuvok pisze:Pełna zgoda. Dodam jescze tylko, że wszystko to dzieje się przy pro-wzrostowych oscylatorach na H1 (RSI, CCI). Dodatkowo ATR rośnie co wg mnie potwierdza możliwość odbicia w górę.Mpapiez pisze:[quote="crok."
Też celowałem w nawrotkę tam gdzie piszesz, ale patrz też co się dzieje na wykresie.
Na H1 i M30 ostatnie świeczki wyglądają jak zbiórka kupujących. - Żebyś się czasem nie przejechał z tym kierowaniem wykresem. Z reguły jak coś nie chce spadać - to pewnie będzie rosnąć. Na tym poziomie wisimy od kilku dobrych godzin.
panowie 90% ludzi na forexie mysli podobnie,dlatego tylko 10 zarabia,wszystko wedlug wskaznikow itd,gdy by tylko na to patrzec to by 90% zarabialo,dzisiaj mialem duzo zarzucone,ze powielam info innych,wklejam nie swoje wykresy,nie mam platformy na koncie,to dla waszej informacji posiadam dwie realne platformy iforex konto na cyprze,tu nie place podatkow i w tms brokers,kiedys myslalem wlasnie tak samo i stracilem duzo kasy -realnej....teraz staram sie myslec jak te 10% i lepiej na tym wychodze,no jeszcze tylko z chciwoscia czasem musze sobie poradzic....
dlatego jak nie bedzie jakiegos mlota w okolicach2750,badz nie przebijemy poziomu 2820,jestem caly czas za -s-kami
a reszta 10 % to banki z realna kasamenago pisze:tuvok pisze:Pełna zgoda. Dodam jescze tylko, że wszystko to dzieje się przy pro-wzrostowych oscylatorach na H1 (RSI, CCI). Dodatkowo ATR rośnie co wg mnie potwierdza możliwość odbicia w górę.Mpapiez pisze:[quote="crok."
Też celowałem w nawrotkę tam gdzie piszesz, ale patrz też co się dzieje na wykresie.
Na H1 i M30 ostatnie świeczki wyglądają jak zbiórka kupujących. - Żebyś się czasem nie przejechał z tym kierowaniem wykresem. Z reguły jak coś nie chce spadać - to pewnie będzie rosnąć. Na tym poziomie wisimy od kilku dobrych godzin.
panowie 90% ludzi na forexie mysli podobnie

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

[/quote]
Pełna zgoda. Dodam jescze tylko, że wszystko to dzieje się przy pro-wzrostowych oscylatorach na H1 (RSI, CCI). Dodatkowo ATR rośnie co wg mnie potwierdza możliwość odbicia w górę.[/quote]
panowie 90% ludzi na forexie mysli podobnie[/quote]
a reszta 10 % to banki z realna kasa
i w dup... maja wykresy, wsparcia i opory
jak ktos chce wypluc kupe kasy to robimy szybko spadki jak kupic szybko wzrosty , wazne aby zalapac sie w dobry pociag
ja nauczylem sie grac wg swojego systemu i otwieram kilkanascie pozycji jak ruch nie idzie w moja strone a przebija poziom gdzie powinienem postawic SL to jade w druga strone ale czasem oczywistosc ktora widac na wykresie tez zabiera mi SL i to nawet z calego dnia lub tygodnia.[/quote]
dokladnie,a ze ja nie mam takiej kasy by zachwiac rynkiem,to staram sie myslec nad tym co oni moga zrobic....
[/quote]
Pełna zgoda. Dodam jescze tylko, że wszystko to dzieje się przy pro-wzrostowych oscylatorach na H1 (RSI, CCI). Dodatkowo ATR rośnie co wg mnie potwierdza możliwość odbicia w górę.[/quote]
panowie 90% ludzi na forexie mysli podobnie[/quote]
a reszta 10 % to banki z realna kasa

dokladnie,a ze ja nie mam takiej kasy by zachwiac rynkiem,to staram sie myslec nad tym co oni moga zrobic....
@up
łoj kuwa zdziwiłbym się jak by detalista miał taką kasę żeby rynkiem huśtać.
Menago tak dla twojej informacji, to na forexlive.com dziś około 95% ludzi obstawiało zejście do poziomu 1.2730 (ja akurat do 1.2750 ale się wycofałem), więc nie wiem czy myślisz jak te 10%.
Nie zapominaj że tu jest gadka o day tradingu - a nie o dłuższych rozwiązaniach.
Jasne że jak by cena podeszła teraz pod poziom 1.2810-20 to się pakuję w eSki ^^.
Menago tak dla twojej informacji, to na forexlive.com dziś około 95% ludzi obstawiało zejście do poziomu 1.2730 (ja akurat do 1.2750 ale się wycofałem), więc nie wiem czy myślisz jak te 10%.
Nie zapominaj że tu jest gadka o day tradingu - a nie o dłuższych rozwiązaniach.
Jasne że jak by cena podeszła teraz pod poziom 1.2810-20 to się pakuję w eSki ^^.
Mpapiez pisze:@up
NIE WIEM CO OBSTAWIAJA NA FOREXIELIVE I napisalem staram sie myslec co moga zrobic,,a to juz roznica ....
ja tez tylko do 2750,tylko ze po swoich fibo tak obstawialem,,,dlatego jak w tym rejonie nie zobacze mlota,to nie wchodze w l-ki,a czy cena tam dojdzie ,to juz tez nie jest takie wazne,bedzie mniejszy zysk,ale nie strata.....
Ostatnio zmieniony 05 lis 2012, 20:04 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
- EnergyMustFlow
- Stały bywalec
WitamMpapiez pisze:@up
Jeżeli jest tak jak piszesz, to może Edziu się podniesie, choć na chwilkę

Pozdrawiam
"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert
Diuna - Frank Herbert
to tak bedziemy sie kolysac w okolicach dzisiejszych opcji??????????????????????