owszem,tak bylo,ale zaczelo sie od tego ,ze jak merlin pokazal motylka,ja napisalem ze po mojemu to rejon 2748 bedzie punktem zwrotym,bo.....reszte doczytasz jak do tego wrocisz,a ty napisales,ze tam nic nie ma tu uwazalem ze zaczelismy sie klociczeuss pisze:jakiej kłótni, ja zadaję pytania, ty nie umiesz odpowiedzieć, to tyle.Rozmawiamy sobie o formacjach odwrócenia trendu, czyżnie??menago pisze:tu masz link naszej klotni
DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012
crok. pisze:co im teraz chodzi po tych pejsowych glowkach bo juz nie wiem jak sie ustawic:)
ISM słabe, to będziemy więcej drukować. Osobiście patrząc na ostatnie godzinowe świeczki po tych danych, myślę że podciągną do góry, może nawet pod 1.2890 (niekoniecznie dziś), a potem się pobawimy w sprzedawanie podbitek.
Ja to tak widzę.
@Menago
Też celowałem w nawrotkę tam gdzie piszesz, ale patrz też co się dzieje na wykresie.
Na H1 i M30 ostatnie świeczki wyglądają jak zbiórka kupujących. - Żebyś się czasem nie przejechał z tym kierowaniem wykresem. Z reguły jak coś nie chce spadać - to pewnie będzie rosnąć. Na tym poziomie wisimy od kilku dobrych godzin.
Zdaje się że komuś naprawdę zależy na obronie tego poziomu opcyjnego. (1.2775)
Mpapiez pisze:crok. pisze:co im teraz chodzi po tych pejsowych glowkach bo juz nie wiem jak sie ustawic:)
ISM słabe, to będziemy więcej drukować. Osobiście patrząc na ostatnie godzinowe świeczki po tych danych, myślę że podciągną do góry, może nawet pod 1.2890 (niekoniecznie dziś), a potem się pobawimy w sprzedawanie podbitek.
Ja to tak widzę.
@Menago
Też celowałem w nawrotkę tam gdzie piszesz, ale patrz też co się dzieje na wykresie.
Na H1 i M30 ostatnie świeczki wyglądają jak zbiórka kupujących. - Żebyś się czasem nie przejechał z tym kierowaniem wykresem. Z reguły jak coś nie chce spadać - to pewnie będzie rosnąć. Na tym poziomie wisimy od kilku dobrych godzin.
wiem,dlatego jak napisalem czekam z zamknieciem -ski,tylko ze wtym miejscu nie powinno byc zwrotu,ale to wedlug mnie ,a jak sie pokaze jakis mlotek z potwierdzeniem to zdaze z l-ka
zapomnialem dodac ze licze w tej kwesti na city....ze mi pomoze
Zdaje się że komuś naprawdę zależy na obronie tego poziomu opcyjnego. (1.2775)
SP500 podciagja i edka tez brakuje mi testu 1400 1390 na SP500 ale kasowym indeksem pewnie beda trzymali banksterzu az do wyboro nad 1400 psychol.
-- Dodano: pn 05-11-2012, 17:42 --
niech domkna luke na SP500 pod UE podciagnac i zobaczymy co zrobia
-- Dodano: pn 05-11-2012, 17:42 --
niech domkna luke na SP500 pod UE podciagnac i zobaczymy co zrobia
kabel już więcej odbił od Edka mimo gorszych danych...
powybijali na EURAUD, czy EUCAD trochę niskich poziomów... Jeśli mieli wejśc - to weszli - nisko.
Jeśli nie oni to Azja dokończy dzieła
powybijali na EURAUD, czy EUCAD trochę niskich poziomów... Jeśli mieli wejśc - to weszli - nisko.
Jeśli nie oni to Azja dokończy dzieła
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
ssania na euro cos nie widac a chwilowej korekty to juz wogole
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

-
- Stały bywalec
czy granie buy ze sl 1.2766 ma sens?
Pełna zgoda. Dodam jescze tylko, że wszystko to dzieje się przy pro-wzrostowych oscylatorach na H1 (RSI, CCI). Dodatkowo ATR rośnie co wg mnie potwierdza możliwość odbicia w górę.Mpapiez pisze:[quote="crok."
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Expect the Unexpected...
281-2??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
moze dadz rade tam podjechacBOCZEK pisze:281-2??