Ozzi zastygł w bezruchu, w sumie dobrze dla eur/aud dopóki eur będzie iść UP.
przypominam motyl to formacja pro wzrostowa na edku ,niewiadoma tylko jaki zasięg
Dokładnie - ja mierze w 1.32-1.34 i powstanie nam coś spadkowego...
Ozzi zastygł w bezruchu, w sumie dobrze dla eur/aud dopóki eur będzie iść UP.
przypominam motyl to formacja pro wzrostowa na edku ,niewiadoma tylko jaki zasięg
target dla wyimaginowanej głowy to 1,26400menago pisze:to gdzie ty patrzysz????????????skoro tam nic nie widziszPeter_FX pisze:Czarna magia te motyle, ale wygląda zajebiścieMERLIN pisze: przypominam motyl to formacja pro wzrostowa na edku ,niewiadoma tylko jaki zasięg![]()
1.2924 to magnez dla ceny, pytanie tylko czy eur przestało spadać.
79.00-78.00 ja mam L-ke 78.85colt113 pisze:USDJPY D1 sugeruje spadek co o tym myślicie, jaki target?
Tam nic niema, jeżeli już to 2720.menago pisze:..mysle ze ten poziom okolice 2748
Tam nic niema, jeżeli już to 2720.[/quote]menago pisze:..mysle ze ten poziom okolice 2748
Nie czaję twojego wykresu za dużo indykatorów jak dla mniemenago pisze: to gdzie ty patrzysz????????????skoro tam nic nie widzisz
przyjmij, że jeżeli nie schodzi na całą wysokość ( która jest min wyjscia z formacji) to nie jest głową. Nie chodzi ot, że jest pod skosem. Zweryfikuj tą głowę pod kątem warunków ( chociaż 5menago pisze:79.00-78.00 ja mam L-ke 78.85
skoro twierdzisz ,ze jest ona wyimagowana,to oki,tylko przyjmij ze jezeli jest leb po skosie,to nie zawsze wchodzi cala wysokosc glowy,a skoro rgr musi byc w lini prostej jak mysli wiekszasc ,to niech i tak bedzie,poczekamy zobaczymy
fakt,tu jest wiecej takich osob,w piatek tez simiali ,ze wzialem s-ke na dolku ,i ze cena tam gdzie chce napewno w piatek nie dojdzie,zapomnieli chyba o straykach stochastycznych i do dzisiaj nie ma go na forum...tez sie nie przejmuje tym mam ta s-ke z targetem 2754 i czekamMpapiez pisze:@Menago
Spokojnie, zeuss tak już ma że często szydzi z pomysłów innych, ale jak się już pomyli to siedzi cicho, albo wyskakuje z tysiącami kresek.
Jedyne co hamuję aktualnie przed dalszymi spadkami to kupno wcześniejsze przez ACB i teraz jakaś opcja spora wyskoczyła na 1.2775.
Oznacza to tyle, że to nie ma nic wspólnego na ten moment z AT, a jedynie spekulacyjnie cena jest przytrzymywana.
Może stąd być wybicie do góry bo opcja podobno jest do 15 listopada, ale gorzej, jak nie dadzą rady wybronić tego poziomu to wtedy można szukać targetów niżej.
Ja osobiście jestem na S już zabezpieczonym i póki cena nie wróci trwale powyżej 1.2800 imo o wzrostach nie ma co gadać.
Tak czy owak - powodzenia i bez szyderstw.
skoro spekulanci spekulacyjnie przetrzymują cenę na tym poziomie, to czemu nie jezdzą z eurusd od 1.0 do 2.0 ?Mpapiez pisze:@Menago
Spokojnie, zeuss tak już ma że często szydzi z pomysłów innych, ale jak się już pomyli to siedzi cicho, albo wyskakuje z tysiącami kresek.
Jedyne co hamuję aktualnie przed dalszymi spadkami to kupno wcześniejsze przez ACB i teraz jakaś opcja spora wyskoczyła na 1.2775.
Oznacza to tyle, że to nie ma nic wspólnego na ten moment z AT, a jedynie spekulacyjnie cena jest przytrzymywana.
Może stąd być wybicie do góry bo opcja podobno jest do 15 listopada, ale gorzej, jak nie dadzą rady wybronić tego poziomu to wtedy można szukać targetów niżej.
Ja osobiście jestem na S już zabezpieczonym i póki cena nie wróci trwale powyżej 1.2800 imo o wzrostach nie ma co gadać.
Tak czy owak - powodzenia i bez szyderstw.
oki,tylko nie zawsze eszystko musi byc tak jak jest.....zeuss pisze:przyjmij, że jeżeli nie schodzi na całą wysokość ( która jest min wyjscia z formacji) to nie jest głową. Nie chodzi ot, że jest pod skosem. Zweryfikuj tą głowę pod kątem warunków ( chociaż 5menago pisze:79.00-78.00 ja mam L-ke 78.85
skoro twierdzisz ,ze jest ona wyimagowana,to oki,tylko przyjmij ze jezeli jest leb po skosie,to nie zawsze wchodzi cala wysokosc glowy,a skoro rgr musi byc w lini prostej jak mysli wiekszasc ,to niech i tak bedzie,poczekamy zobaczymy) jakie muszą wystąpić, aby ją zrealizować, a zobaczysz, że nią nie jest.