DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012
GBP Usługowy PMI 50.6 52.0

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No dobra już faktycznie mało czytelny się zrobił ten wykres, dobrze że sam to jeszcze ogarniamPszczola321 pisze:No 70 pipsów w tak krótkim czasie na EURUSD w sumie mogę nazwać nożemsporo na tym wykresie masz tych kresek wiec trudno żeby sie tam od czegoś nie odbiło ;D wydaje sie ze dzień będzie w miarę spokojny i lki jeszcze pójdą ale to gra pod rozpoczęty trend spadkowy...

Niby jak patrze na większość tego co tu wklejają to też nic nie rozumiem

W każdym razie ten poziom był łatwy do wyłapania, to był ostatni nie przetestowany solidny poziom w ten dużej strefie która broniła euro przed spadkami.
e tam, z powietrza nie zawróci, parę pipsów wyżejpatx360 pisze:
Ozzi zastygł w bezruchu, w sumie dobrze dla eur/aud dopóki eur będzie iść UP.
Koniec ruchów na Londyn idę w kimę, może coś dzisiaj zarobię na stopach kroczących

Ostatnio zmieniony 05 lis 2012, 10:58 przez Peter_FX, łącznie zmieniany 1 raz.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
przypominam motyl to formacja pro wzrostowa na edku ,niewiadoma tylko jaki zasięgPeter_FX pisze:No dobra już faktycznie mało czytelny się zrobił ten wykres, dobrze że sam to jeszcze ogarniamPszczola321 pisze:No 70 pipsów w tak krótkim czasie na EURUSD w sumie mogę nazwać nożemsporo na tym wykresie masz tych kresek wiec trudno żeby sie tam od czegoś nie odbiło ;D wydaje sie ze dzień będzie w miarę spokojny i lki jeszcze pójdą ale to gra pod rozpoczęty trend spadkowy...
![]()
Niby jak patrze na większość tego co tu wklejają to też nic nie rozumiem![]()
W każdym razie ten poziom był łatwy do wyłapania, to był ostatni nie przetestowany solidny poziom w ten dużej strefie która broniła euro przed spadkami.
e tam, z powietrza nie zawróci, parę pipsów wyżejpatx360 pisze:
Ozzi zastygł w bezruchu, w sumie dobrze dla eur/aud dopóki eur będzie iść UP.

USDJPY D1 sugeruje spadek co o tym myślicie, jaki target?
Olej wszystko! Gap się w wykres aż zrozumiesz po co się na niego tyle gapiłeś.
..mysle ze ten poziom okolice 2748,to bedzie punkt zwrotny i koniec skrzydelka motylka,bo konczy sie tam zasieg glowy z d1,poza tym sa tam : poziom fibo 61,8 wzrostow z wrzesnia i 38,2 wzrostow od lipca,tam dolecimy na wysprzedanym rynku ,strzaly stochastyczne,oczywiscie jak nie wyjdzie ktos z tekstem nadzieii dla euro i wszystko szlag trafi
80,416colt113 pisze:USDJPY D1 sugeruje spadek co o tym myślicie, jaki target?
Czarna magia te motyle, ale wygląda zajebiścieMERLIN pisze: przypominam motyl to formacja pro wzrostowa na edku ,niewiadoma tylko jaki zasięg

1.2924 to magnez dla ceny, pytanie tylko czy eur przestało spadać.
79.00-78.00 ja mam L-ke 78.85colt113 pisze:USDJPY D1 sugeruje spadek co o tym myślicie, jaki target?
Tam nic niema, jeżeli już to 2720.menago pisze:..mysle ze ten poziom okolice 2748
zeuss ty chyba podałeś poziom na ewentualne wejście short na re-teściezeuss pisze: 80,416

Planuj Trejd, Trejduj Plan
to gdzie ty patrzysz????????????skoro tam nic nie widziszPeter_FX pisze:Czarna magia te motyle, ale wygląda zajebiścieMERLIN pisze: przypominam motyl to formacja pro wzrostowa na edku ,niewiadoma tylko jaki zasięg![]()
1.2924 to magnez dla ceny, pytanie tylko czy eur przestało spadać.
79.00-78.00 ja mam L-ke 78.85colt113 pisze:USDJPY D1 sugeruje spadek co o tym myślicie, jaki target?
Tam nic niema, jeżeli już to 2720.menago pisze:..mysle ze ten poziom okolice 2748