Microbi pisze:ZZ ale czemu mam płacić 28% podatku jak mogę tu w Polsce 19% ?????????
Skoro macie z tym jakiś problem,to rozumiem że regularnie zarabiacie w Polsce powyżej ćwierć miliona zł rocznie....?.
Pozdrawiam.
Microbi pisze:ZZ ale czemu mam płacić 28% podatku jak mogę tu w Polsce 19% ?????????
a to tak duzo...?zz pisze:Microbi pisze:ZZ ale czemu mam płacić 28% podatku jak mogę tu w Polsce 19% ?????????
Skoro macie z tym jakiś problem,to rozumiem że regularnie zarabiacie w Polsce powyżej ćwierć miliona zł rocznie....?.
Pozdrawiam.
Tak,tu jest problem.Cyb pisze:Tak, ale nie pod kontrolą CFTC.
taa...andy11 pisze:ostatnio bylem swiadkiem rozmowy jesli chodzi o nowy Eden ...
jest nim Norwegi ( nie ma problemu z praca, porzadne zabezp spoleczne, pracownicze, zdrowotne, tubylcy pozytywnie nastawieni do obcokrajowcow, etc...) dla osob chcacych odbic sie od dna i zarobic w normalny sposob grosik to Norwegia jest najlepsza opcja...
Panowie, jak ja bym chciał mieć taki problem...zz pisze:Tak,tu jest problem.Cyb pisze:Tak, ale nie pod kontrolą CFTC.
Każdy może napisać że zarabia po 10 mln rocznie i zwisa mu że do ćwierć miliona nie płaci podatku.Jak to sprawdzić czy mówi prawdę..?
Najlepszym weryfikatorem jak napisałeś jest CFTC.
Pozdrawiam.
Dlaczego jakakolwiek organizacja ma sprawować nade mną, czy inną osobą która inwestuje własne środki, jakąkolwiek kontrolę ?zz pisze:Tak,tu jest problem.Cyb pisze:Tak, ale nie pod kontrolą CFTC.
Każdy może napisać że zarabia po 10 mln rocznie i zwisa mu że do ćwierć miliona nie płaci podatku.Jak to sprawdzić czy mówi prawdę..?
Pozdrawiam.
Dlatego że wtedy to co piszesz jest wiarygodne.Cyb pisze:Dlaczego jakakolwiek organizacja ma sprawować nade mną, czy inną osobą która inwestuje własne środki, jakąkolwiek kontrolę ?zz pisze:Tak,tu jest problem.Cyb pisze:Tak, ale nie pod kontrolą CFTC.
Pozdrawiam.
Bez przesady. Wystarcz miec poukladane w glowie i postarac sie troche. max rok starania sie i tyrasz na platformie - no chyba ze piszesz ze w polsce do ministerstwa tak latwo sie dostac...T-REX pisze: http://forex-nawigator.biz/forum/forex- ... ml#p517984
mah1y trzeba mieć znajomości takie jakbyś w Polsce chciał się do ministerstwa dostać.