reptile pisze:Oba broki maja te same LP.. czy wobec tego dymanie wyglada inaczej?
Miejmy wszyscy nadzieję że kiedyś ,jednym prostym rozwiązaniem to wyeliminujemy....
Czego Tobie i sobie życzę....
Pozdrawiam.
reptile pisze:Oba broki maja te same LP.. czy wobec tego dymanie wyglada inaczej?
Tak, już mam 3 apartamenty w największych miastach w PLMarioDM pisze:Po pierwsze to Microbi wspomniał, iż ForexTig3r dostaje dolę od XTB, a po drugie ... niestety nic nie dostaję od TMS.Noob pisze: ale jeżeli ktoś ma na tym forum prowizję od kogoś to raczej Mario_DM. To ciągłe pisanie o TMS jest po prostu śmieszne.
Po prostu mam tam konto ze 2 lata i nie narzekam. Wcześniej miałem w XTB i narzekałem.
Tak więc BTW ... czy TMS mnie słyszy ? Należy mi się dola
Co to za różnica jak się gra dla brokera który jest niby dobry ? Przecież zarabia na spreadzie więc powinien się cieszyć , chyba że jednak z dupy broker. Powiem Ci jedno, dla dobrego brokera który nie gra przeciwko klientom nie ma to znaczenia.ForexTig3r pisze:Już to mówiłeś, nie spamuj.
Skalpowanie było arcy-mądrym pomysłem.
ForexTig3r pisze:Już to mówiłeś, nie spamuj.
Skalpowanie było arcy-mądrym pomysłem.
Taki przykład:
Nikt by się nie spodziewał tego, a u brokera ECN rachunek byłby już wyzerowany albo ujemny.